Iepurași cu cocos
Ingrediente
200 g lapte praf
1 pachet unt
2 foi napolitană crocantă
150 g zahăr pudră
1 esenţă de vanilie
2 plicuri zahăr vanilat
400 g nucă cocos (albă şi colorată)
100 g nucă
50 g ciocolată albă
bombonele decorative
Preparare
Amesteci cu mixerul untul cu zahărul pudră, cu zahărul vanilat şi cu esenţa de vanilie. După ce s-a format o pastă, adaugi laptele praf, 100 g nucă de cocos albă, nuca măcinată şi amesteci bine. Zdrobeşti fin foile de napolitană şi le încorporezi în cremă, amestecând bine. Din pasta rezultată formezi corpul iepuraşilor, apoi îi dai prin nucă de cocos. Pentru codiţe şi urechi, foloseşti nucă de cocos colorată. Urechile le glazurezi cu ciocolata topită la bain-marie. Cu bombonele decorative faci ochişorii şi năsucul. Se ţin la rece până în momentul servirii.