Legume cu maioneză - Miclescu Mirela Urlati
Ultima actualizare:
Ingrediente:
1 kg cartofi, 500 g morcovi, 200 g mazăre congelată, 1 borcan castraveciori acri (făcuţi în casă), 1 borcan gogoşari acri (făcuţi în casă), 4 ouă, 2 linguri muştar dulce, 400 ml ulei.
Preparare
Fierbem legumele şi apoi le lăsăm la răcit. Între timp, pregătim maioneza. Fierbem 3 ouă şi folosim gălbenuşurile, al 4-lea se foloseşte crud. Amestecăm uşor găllbenuşurile şi apoi adăugăm ulei puţin câte puţin, apoi muştarul şi amestecăm într-un singur sens. Tocăm toate legumele şi murăturile, le lăsăm la scurs apoi le amestecăm pe toate cu maioneza, potrivim de sare şi piper şi o punem la rece. Am pictat puţin maioneza cu care am decorat salata cu coloranţi alimentari .