Mazăre verde cu carne de porc – Claudia Baban

Ultima actualizare:

    Mazăre verde cu carne de porc
Mazăre verde cu carne de porc

Ingrediente:

500 g pulpă de porc degresată

400 g mazăre verde

3 morcovi

2 buc ceapă uscată

100 ml suc de roşii

ulei

sare, piper, boia

cimbru şi mărar verde

Mod de preparare:

Ceapa am tăiat-o şi am călit-o cu puţin ulei. Am pus puţină boia de ardei şi apoi carnea tăiată bucăţi mai mari. Am lăsat să se călească puţin şi carnea, am condimentat şi am pus apă că să fiarbă. Când carnea a fost fiartă de jumătate, am pus morcovii tăiaţi. Spre final am mai adăugat sucul de roşii, o crenguţa de cimbru şi mărar verde. Poftă bună!

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
love 8457762 1280 jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
horoscop 4 august jpg
fericire  foto   Shutterstock jpg
Banner Astroloaga Andreea
image png
poza 3 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net