Nuci cu cremă de cacao
Ultima actualizare:
Ingrediente:
Pentru nuci:
150 g unt
200 g făină
100 g zahăr
1 lingură rom
2 linguri cacao
1 plic praf de copt
coajă rasă de lămâie
Pentru cremă:
150 g unt
100 g zahăr pudră
50 g cacao
2 linguri rom.
Preparare:
Freci untul cu zahărul, apoi adaugi romul, făina, cacaua, coaja rasă de lămâie şi praful de copt. Obţii un aluat tare, pe care îl înfăşori într-o folie de plastic şi îl laşi la frigider 30 de minute. Întinzi o foaie mai groasă, decupezi discuri mici, pe care le aşezi în forme speciale, tapetate şi le dai la cuptor 15-20 de minute. Prepari crema, pentru care omogenizezi untul tăiat bucăţele cu zahărul pudră până devine spumoasă. Adaugi cacaua şi romul. Uneşti cu cremă câte două coji de nucă.