O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă de legume
Ultima actualizare:
Ingrediente
3 cartofi
1 dovlecel
1 ceapă
1 morcov
1 ţelină
100 g fasole verde congelată
2 linguri ulei
1 ardei gras
6 roşii
sare
piper
1 legătură pătrunjel
1 legătură mărar
Preparare
1. Căleşti ceapa în ulei, apoi adaugi pe rând restul legumelor, mai puţin roşiile, fasolea verde şi dovlecelul. Torni 2 litri de apă şi le laşi la fiert.
2. După ce s-au înmuiat cartofii, adaugi fasolea verde, dovlecelul şi mai laşi câteva minute să se înmoaie. Potriveşti gustul de sare şi piper şi pui roşiile tăiate cubuleţe. Ţii pe foc câteva minute, să se combine aromele, opreşti focul şi presari verdeaţa tăiată fin.