O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă de legume
Ultima actualizare:
Ingrediente:
1 ceapă tocată, 2 linguri ulei, 2 morcovi, 1 albitură, sare, piper, 2-3 l apă, 3 cartofi, 200 g fasole fiartă, 200 ml suc de roşii, 1 legătură pătrunjel, 1 roşie.
Preparare:
Căleşti ceapa în ulei şi când devine sticloasă adaugi morcovii şi albitura, amesteci, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi torni apa fiartă. După ce s-au înmuiat legumele, adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe, laşi la fiert, apoi pui boabele de fasole, ţii 10 minute pe foc şi torni sucul de roşii şi roşia făcută cubuleţe. Laşi aromele să se combine, iei oala de pe foc şi presari pătrunjelul tăiat fin.