O reţetă gustoasă pe zi: Cotlet de porc la grătar
Ultima actualizare:
Reţeta gustoasă de azi este cotlet de porc la grătar.
Ingrediente Cotlet de porc la grătar:
4 felii de cotlet de porc, porumb; Pentru marinată: 500 ml bere, 2 linguriţe muştar, 1 ceapă, piper verde murat, 3 căţei de usturoi, 1 crenguţă de cimbru tăiată fin, sare, 1 lingură ulei.
Preparare Cotlet de porc la grătar:
Zdrobeşti usturoiul, adaugi ceapa tocată mărunt, uleiul, piperul, cimbrul, cele 2 linguriţe de muştar şi presari sare după gust, apoi diluezi cu bere până când compoziţia devine omogenă. Răstorni marinata peste carne, într-un vas încăpător şi laşi la frigider peste noapte. A doua zi aşezi feliile de carne pe şerveţele de bucătărie cu grijă să nu ştergi condimentele de pe ele. Aşezi carnea pe grătarul încins şi o frigi pe ambele părți până se rumeneşte. Serveşti cu porumb copt.