O reţetă gustoasă pe zi: Pandișpan cu mure
Ultima actualizare:
Reţeta gustoasă de azi este pandişpan cu mure.
Ingrediente Pandișpan cu mure:
7 ouă, 210 g zahăr, 210 g făină, 1 praf de sare, 100 g mure; Pentru cremă: 200 ml frișcă lichidă, 150 g zahăr, 200 g mure pentru decor.
Preparare Pandișpan cu mure:
Pentru pandișpan, bați ouăle cu zahărul și sarea până când compoziția devine albicioasă și-și triplează volumul. Adaugi făina treptat, amestecând ușor cu o paletă. Torni aluatul într-o tavă tapetată. Bați tava de 2-3 ori de blat pentru a scoate aerul din aluat. Adaugi murele. Coci pandișpanul 25 de minute la 170 °C. După ce s-a copt, o lași în cuptor cu ușa întedeschisă 10 minute. Scoți pandișpanul din tavă și-l lași să se răceacă complet. Bați frișca rece până devine spumă, apoi o nivelezi peste blatul răcit. Decorezi desertul cu mure proaspete.