O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitura cu bezea şi coacăze

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu bezea şi coacăze
Prăjitură cu bezea şi coacăze

Ingrediente

300 g făină

300 g zahăr

4 ouă

250 ml lapte

 100 ml ulei

1 praf de copt

1 zahăr vanilat

300 g coacăze roșii

Preparare

1. Decongelezi coacăzele și le lași la scurs.

2. Separi gălbenușurile de albușuri. Freci gălbenușurile cu jumătate din cantitatea de zahăr până când devin o spumă. Amesteci făina cu praful de copt, zahărul vanilat și încorporezi, alternativ, făina, laptele și uleiul. Mixezi bine ca să obții o compoziție omogenă, o torni într-o tavă tapetată și o dai la cuptorul

încins până când se coace jumătate.

3. O scoți, așezi coacăzele, torni albușurile bătute spumă tare cu restul de zahăr și nivelezi. Dai tava la cuptor până când se rumenește bezeaua.

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
love 8457762 1280 jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
horoscop 4 august jpg
fericire  foto   Shutterstock jpg
Banner Astroloaga Andreea
image png
poza 3 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net