Paste - Bulgariu Mihaela Eugenia
Ingrediente:
1 pachet spaghete, 1 ceapă, 1 dovlecel, 1 ardei gras, 5 roşii mari, piept de pui, pătrunjel, busuioc, sos de soia, piper, ulei, parmezan.
Preparare
Spaghetele se fierb (separat), apoi se scurg de apă.
Se taie cubuleţe ceapa, ardeiul gras, dovlecelul, pieptul de pui şi roşiile. Se pune într-o cratiţă puţin ulei şi se adaugă cubuleţele de ceapă, ardei gras, piept de pui şi se călesc 3-4 minute. Peste ele de pune dovlecelul, se mai călesc 4 minute, apoi se adaugă roşiile şi puţin sos de soia şi se mai lasă pe foc 5 minute. Se adaugă frunze de busuioc şi de pătrunjel tocate mărunt şi puţin piper. Peste această compoziţie se adaugă spaghetele fierte. Se porţionează în farfurii întinse şi se adaugă parmezan ras după gust (de obicei să acopere suprafaţa acesteia).
Poftă bună!