Pizzete de vinete - Daniela Andrei
Ultima actualizare:
Ingrediente pentru 2 porţii:
1 vânătă, o roşie, 100 g caşcaval, câţiva căţei de usturoi, 2 fire de ceapă verde, 2-3 frunzuliţe de busuioc verde, câteva rondele de ardei iute, 2 linguri cu ulei de măsline, sare după gust.
Mod de preparare
Tăiem vânăta rondele subţiri şi le coacem pe o tavă, până ce se rumenesc uşor.
Tăiem roşia şi caşcavalul în cubuleţe mici, usturoiul, busuiocul şi ceapa verde le tocăm mărunt.
Sărăm după gust rondelele de vânătă, adăugăm cubuleţele de roşii şi caşcaval, precum şi restul ingredientelor, le stropim cu ulei de măsline şi le dăm la cuptor pentru 10 minute, cât să se topească caşcavalul uşor. Se servesc calde sau reci, sunt la fel de gustoase. Poftă bună!