Prăjitură „Buturuga“ cu cacao
Ultima actualizare:
De când eram mici, mănânc cu drag din prăjitura „buturuga“ cu cacao, pentru că îmi aduce aminte de copilărie. Dacă vreţi să vă aduceţi şi voi aminte de gustul şi aroma unei bucătării pline cu bunătăţi în care trebăluiau mama ori bunica, pregătiţi această reţetă de sărbătoare. În Franţa, această prăjitură este denumită „Buche de Noel“.
Prăjitură „Buturuga“ cu cacao – Ingrediente (8-10 porţii)
Pentru blat3 ouă150 g zahăr pudră1 linguriţă esenţă de vanilie80 g făină1 linguriţă drojdie uscată2 linguri apă
Pentru sirop100 ml apă50 g zahăr pudră2 linguri coniac
Pentru cremă300 g unt3 ouă300 g zahăr pudră4 linguri pudră de cacao3 linguri coniac
Află cum se prepară prăjitura „Buturuga“ cu cacao pe clickpoftabuna.ro.