Prăjitură cu brânză şi budincă – Iuliana Lako
Ingrediente:
6 ouă,
200 g zahăr,
4 linguri făină,
2 linguri cacao,
4 linguri ulei,
1 plic praf de copt.
Crema de brânză:
300 g brânză de vaci,
200 g zahăr,
2 plicuri zahăr vanilat,
1 margarină rama.
Decor:
300 ml suc de căpşuni
1 plic budincă cu gust de căpşuni,
300 ml suc limonadă
1 plic budincă cu gust de vanilie,
8 linguri zahăr, bombonele decorative.
Mod de preparare:
Se bat albuşurile spumă tare. Gălbenuşurile se freacă spumă împreună cu zahărul, uleiul şi cacaoa. Se amestecă împreună apoi cu făină şi 1 plic praf de copt. Se coace la foc potrivit cam 20-25 minute, apoi se lasă la răcit. Pentru cremă se mixează bine brânza, apoi se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi la urmă margarina rama.Crema se întinde peste blatul răcit. Pentru decor, se fierbe fiecare suc cu 4 linguri zahăr şi plicul de budincă aferent. Se pune budinca peste cremă şi se decorează cu bombonele decorative. Poftă bună!