Prăjitură cu cremă de brânză şi jeleu de cătină

Ultima actualizare:

    Catina nu este doar un bun fruct pentru sistemeul imunitar, ci și un ingredient delicios in deserturi.clickpoftabuna.ro
Catina nu este doar un bun fruct pentru sistemeul imunitar, ci și un ingredient delicios in deserturi.clickpoftabuna.ro

În majoritatea cazurilor, cătina, numită şi ginsengul românesc, este folosită la prepararea siropurilor şi a sucurilor, datorită proprietăţilor sale benefice pentru întărirea imunităţii. Însă, în timp, ea şi-a făcut loc şi în arta culinară, dând o savoare aparte deserturilor.

Ingrediente

Pentru blat200 g biscuiți200 g unt

Pentru cremă600 g brânză cremoasă250 g brânză de vaci bine scursă200 ml frișcă lichidă100 g zahăr1 plic gelatină4 linguri macîntăritor de frișcă, opțional

Pentru glazură1 plic gelatină300 g cătină

Află cum se prepară prăjitura cu cremă de brânză și jeleu de cătină pe clickpoftabuna.ro!

Uite cum se face tortul cu cremă de cătină!

Vezi cum se fac cei mai buni biscuiți cu ciocolată!

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
love 8457762 1280 jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
horoscop 4 august jpg
fericire  foto   Shutterstock jpg
Banner Astroloaga Andreea
image png
poza 3 jpeg
zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net