Reţeta câştigătoare: Fursecuri «Caramel» -Mariana Vlăsceanu
Ultima actualizare:
Câştigătoarea noastră se numeşte Ermina-Mariana Vlăsceanu. Ea va primi un aparat de vidat.
Ingrediente:
200 g unt, 100 g zahăr pudră vanilat, 2 ouă, un plic praf de budincă caramel, o linguriță praf de copt, făină cât cuprinde.
Preparare:
Se freacă untul cu zahărul, apoi se adaugă ouăle. După ce s-au frecat bine, se adaugă, pe rând, praful de budincă, praful de copt și la final făina, în ce cantitate este nevoie pentru a ieși un aluat din care să se poată forma biluțe. Se lasă la rece pentru 2 ore. Se fac biluțe din aluat, care se întind pe o furculiță (pentru a rămâne dinții furculiței impregnați pe aluat), apoi se rulează. Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt și se coc aproximativ 15 minute. Se pot pudra cu zahăr. Poftă bună!