Reţeta câştigătoare: Prăjitură cu alune şi ciocolată - Maria Ionescu
Câştigătoarea noastră se numeşte Maria Ionescu. Ea va primi zece plicuri cu produse Vegeta.
Ingrediente:
3 ouă, 4 linguri zahăr, o jumătate pahar lapte, o jumătate pahar ulei, 1 praf de copt, 3 pahare făină, alune tăiate în jumătăţi, 1 ciocolată neagră pentru topit;
Mod de pregătire:
Cele trei ouă se sparg, se amestec, se pune zahărul, laptele, uleiul şi se amestecă iar. Praful de copt se stinge cu puţin oţet, apoi se adaugă în compoziţie. Se pune şi făină, se amestecă, până când iese o compoziţie mai vâscoasă. Ciocolata amăruie se topeşte într-o mică crăticioară, apoi se toarnă caldă deasupra compoziţiei, în acelaşi timp cu jumătăţile de alune. Se pune compoziţia în tava unsă cu ulei şi presărată cu făină şi se pune în cuptor să se coacă cam o jumătate de oră. Se scoate prăjitura, se taie bucăţi şi se serveşte rece. Poftă bună!