Reţete de la cititori: Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov – Panazan Bianca Raluca
Ultima actualizare:
Ingrediente
• 1 bucată mare pulpă superioară de curcan
• 1 ceapă mare albă
• 1 fir de ceapă verde
• 1 morcov
• unt
• vegeta/piper alb
• pătrunjel prospăt
Mod de preparare
Carnea se taie în cuburi potrivite, se spală sub jet de apă şi se lasă la scurs.
Ceapă se toacă mărunt, ceapă verde o tăiem rondele şi se pune la călit în unt pentru câteva minute. Se adaugă bucăţiile de carne, se acoperă cu apă şi se lasă la foc mic să fiarbă. Când apa a scăzut se pune şi morcovul tăiat rondele, completăm cu apă cât să acopere, punem condimentele şi lăsăm să fiarbă. Se adaugă apa până când carnea şi legumele sunt fierte.