Reţete de la cititori: Ruladă de pate
Ultima actualizare:
Antici Gabriela ne învaţă cum să pregătim ruladă de pate.
Ingrediente Ruladă de pate:
1 cutie pate, 50 g margarină, 200 g caşcaval, 1 cutie miez de lapte, pătrunjel, 3 ouă, sare, 130 g unt.
Preparare Ruladă de pate:
Caşcavalul îl dăm prin răzătoarea mare. Adăugăm untul topit şi sarea după gust. Amestecăm bine compoziţia şi adăugăm miezul de lapte tocat împreună cu pătrunjelul spălat şi tăiat.
Pregătim o bucată de folie de aluminiu, o ungem cu ulei peste tot şi întindem tot caşcavalul deasupra cu lingura.
Amestecăm pateul ţinut la temperatura camerei cu margarina şi răsturnăm peste caşcaval. Ungem pateul peste tot.
Fierbem ouăle şi le tăiem bucăţi deasupra peste celelalte ingrediente.
Începem să rulăm strângând uşor rulada. Dăm rulada la rece circa 1 oră.