Tort de căpșuni cu cremă de brânză
Ultima actualizare:
Pregăteşte cel mai bun tort de căpşuni cu cremă de brânză, pentru tine şi musafirii tăi! Aceștia se vor simţi cu adevărat răsfăţaţi cu fiecare înghițitură pe care o vor savura.
Tort de căpşuni cu cremă de brânză – Ingrediente:
Pentru blatul de ruladă:
- 3 ouă
- 80g zahăr tos
- 100g făină
- 1 plic zahăr vanilinat
- Ulei pentru uns tavă
- 4-5 linguri dulceaţă de căpşuni pentru umplut ruladă
Pentru blatul capac:
- 3 ouă
- 80g zahăr tos
- 100g făină
- 1 plic zahăr vanilinat
- Ulei pentru uns tavă
- 3-4 linguri dulceaţă de căpşuni pentru uns blatul
Pentru cremă:
- 500g brânză proaspătă de vaci.
- 200g margarină Ramă
- 200g zahăr pudra
- 1 plic zahăr vanilinat
- 200g căpşuni pentru păsat
- 450g căpşuni
Pentru uns tortul, la final:
- 2 linguri miere
- 3 linguri suc de lămâie
- Frişcă şi căpşuni, pentru ornat
Tort de căpşuni cu cremă de brânză - Mod de preparare:
Pentru a pregăti ruladă, puneți într-un castron albuşurile şi le bateți spumă cu mixerul. Când începe să se întărească, adăugați în ploaie zahărul tos şi mixați până obţineți o spumă consistentă. Adăugați apoi zahărul vanilinat, gălbenuşurile şi amestecați, până la încorporare. Adăugați făină în ploaie şi amestecați încet, de sus în jos, cu paleta, până se încorporează totul. Iată cea mai bună reţetă pentru cel mai special tort de căpşuni cu cremă de brânză!