Trucuri pentru a face față transpirației excesive

Ultima actualizare:

    Cele mai predispuse zone vizate de hiperhidroză sunt subraţul, tălpile, palmele, zona de deasupra buzei superioare şi cea dintre picioare.www.clicksanatate.ro
Cele mai predispuse zone vizate de hiperhidroză sunt subraţul, tălpile, palmele, zona de deasupra buzei superioare şi cea dintre picioare.www.clicksanatate.ro

Vara, transpirația poate fi un coșmar. Ce faci când transpiri în exces? Cum ții totul sub control atunci când deodorantul nu face față? Există o serie de măsuri cosmetice, vestimentare și naturiste care limitează fluxul transpirației în mod considerabil.

E posibil să suferi de hiperhidroză dacă transpiri foarte mult. Persoanele afectate se confruntă cu situaţii stânjenitoare şi anxietate. Transpirația în exces le poate scădea încrederea de sine și poate favoriza lipsa de socializarea sau chiar pierderea locului de muncă. În hiperhidroză, mecanismul de răcorire al corpului este atât de activ încât el produce de 4 sau de 5 ori cantitatea de transpiraţie de care ai nevoie.

Cele mai predispuse zone vizate de hiperhidroză sunt subraţul, tălpile, palmele, zona de deasupra buzei superioare şi cea dintre picioare. În unele cazuri, transpiraţia este localizată doar pe anumite porţiuni de corp, cum ar fi capul sau mâinile, în timp ce alte persoane transpiră pe întreaga suprafaţă a corpului.

Prevenirea cosmetică a transpirației

În farmacii există produse pentru oprirea transpirației în exces cu o putere de acțiune foarte mare, unele fiind eliberate cu rețeta medicală.

Produsele cosmetice cu acțiune împotriva transpirației funcționează cel mai bine pe timpul nopții. Dacă aplici produsul dimineața, substanța poate să fie eliminată de transpirația corporală care deja există pe piele.

Dacă faci exerciţii fizice sau faci muncă manuală într-un climat cald, aşteaptă-te să transpiri mult. Chiar dacă transpiraţia ta excesivă nu este declanşată de un factor medical, asta nu înseamnă că nu ai aliaţi care să te ajute să o ţii sub control.

Atenție la îmbrăcăminte!

Materialele din care este confecționată îmbrăcămintea au un rol important. Evită hainele din materiale sintetice, mătase ori licra și înlocuiește-le cu bumbac, lână și alte fibre naturale.

Află pe clicksanatate.ro cum poți să reduci transpirația în exces în mod natural!

Cum să ții corect o cură de detoxificare

Planta care previne organismul

Alegeri prezidențiale 2024

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William la Centerpoints Awards, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alimente care devin toxice la frigider  Sursa foto shutterstock 1976067755 jpg
brad de craciun jpeg
alimentatie sanatoasa jpeg
Calendar 5 decembrie: 2017   Regele Mihai I, ultimul suveran al României, a murit în Elveția, la vârsta de 96 de ani jpeg
sardinia, italia   freepik jpg
depozite bancare jpg
reginele romaniei jpg
Târgul de Crăciun Timișoara 2023
image
actualitate.net
image
actualitate.net