Un renumit studiu american precizează : Șase condimente scad riscul îmbolnăvirii de cancer
În urma unui studiu realizat la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA), nutriționiștii prestigiosului for universitar au constatat că radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul pot fi combătuți cu ajutorul a șase condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.
Condimentele influențează pozitiv starea noastră de sănătate
Specialiştii acestui for universitar prestigiosului for universitar au constatat că cele şase condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când ele sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șase condimente, care pot fi procurate de la magazinele Plafar, trebuie consumate în stare proaspătă sau uscate. Efectul lor asupra stării noastre de sănătate este extraordinar, deoarece scad riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculare. Mai mult, aceste condimente au efecte dovedite și pentru o longevitate sănătoasă.