1.000 $ şi poţi să ai pe faţa lui ce reclamă vrei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incredibil! Fostul boxer Billy Gibby s-a transformat în “om-afiş”, vânzându-şi pielea, mai ales cea de pe faţă, pentru reclame publicitare, cu sume între 300 şi 1.000 de dolari, ca să-şi întreţină familia.

Gibby, un bărbat de 32 de ani din Anchorage, Alaska (SUA), şi-a transformat propriul corp în panou publicitar. El are în prezent 24 de tatuaje plătite ca reclame de diverse firme, inclusiv site-uri porno.

Îşi face tatuaje-reclamă şi pe mâini

simeon stalpnicul png

Acum, fostul boxer vrea să se scape de tatuajele pe care şi le-a făcut "din prostie", în tinereţe, şi de cele care nu mai sunt actuale, ca să îşi mai facă altele pentru firmele care îi închiriază faţa. Billy Gibby şi-a schimbat şi numele în "Billy-Afiş" sau "Hostgator Dotcom", ca să atragă mai mulţi clienţi. El este disperat să-şi tatueze cât mai multe reclame pe piele pentru a câştiga destui bani ca să-i poată întreţine pe cei cinci copii ai săi. Gibby a ales să-şi folosească trupul drept panou publicitar la începutul anilor 2000.

La acea vreme, el strângea astfel bani pentru a-şi finanţa cariera de boxer. Bărbatul şi-a donat un rinichi unui necunoscut, folosind tatuajele pentru a plăti cheltuielile spitaliceşti.

Tatuajele permanente se pot scoate foarte greu şi "ştergerea" lor este foarte costistoare. În SUA, scoaterea tatuajelor se face la clinici specializate, cu ajutorul laserului sau a altor mijloace tehnice. Procedura este mai dureroasă decât tatuarea în sine şi necesită mai multe şedinţe de decolorare şi îndepărtare a substanţelor folosite pentru "decorarea" pielii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net