A venit primăvara! Creşte pofta de sex

Ultima actualizare:

Echinocţiul de primăvară, din 21 martie, îi face pe oameni să se îndrăgostească mai uşor, potrivit cotidianului german "Bild". Un studiu de ultimă oră arată că 70 la sută din persoanele singure încep să flirteze după această dată. 65% dintre femei şi 58 % dintre bărbaţi se îndrăgostesc mai repede în această perioadă.

După lunga perioadă a iernii, când oamenii nu au chef de flirturi, iar pofta de sex scade semnificativ, sosirea primăverii cu razele prietenoase de soare şi temperaturile mai ridicate trezeşte simţurile.

Cercetătorii pun acest fenomen pe seama schimbărilor hormonale care au loc în organism. Începe o perioadă în care creşte concentraţia de hormoni sexuali în sânge, glandele eliberându-i mai repede, la intervale mai scurte.

În plus, susţin cercetătorii, renunţarea la hainele groase şi revenirea la fustele mini fac să crească tentaţia la bărbaţi. Sub cerul senin, natura în haine verzi şi mugurii înfloriţi fac să crească libidoul şi pofta de sex.

Experta Nicole Kleinhenz are câteva sfaturi pentru persoanele singure. Ea recomandă flirturile în parcuri, supermarket, cafenele şi centre de fitness.

"Zâmbiţi, aşteptaţi un semnal că puteţi să vă apropiaţi, spuneţi ceva original, faceţi complimente sau chiar aluzii sexuale directe", explică aceasta. Kleinhenz mai spune că totul este să nu se exagereze, persoanele să se comporte cât mai normal şi de res-tul se va îngriji primăvara.

După ce se produce apropierea, bărbatul trebuie să-i sărute tâmpla, bărbia, buzele femeii. Cuvintele dulci îşi vor face imediat efectul în perioada imediat următoare echinocţiului.

A început primăvara astronomică

Momentul echinocţiului de primăvară marchează începutul primăverii astronomice.  Anul acesta, evenimentul a avut  loc ieri, la ora 1 şi 21 de minute. Echinocţiul de primăvară marchează momentul în care noaptea este egală cu ziua în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele, în mişcarea sa, se află exact pe ecuatorul ceresc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net