Adela Diaconu şi-a lansat colecţia de haine! Intră să vezi cum arată rochiile


    Adela  Diaconu
Adela Diaconu

Prezentatoarea emisiunii “BV01ADE”, de la postul Nova TV din Braşov, Adela Diaconu, şi-a lansat o nouă colecţie de haine, pe care a intitulat-o după propria-i emisiune.

Pentru a marca evenimentul, vedeta tv a lansat un concurs inedit. Fotograful Tibi Kisgyorgy, hairstylist- ul Ciprian Vaida, make-up artistul Diana Ursu şi Adela Diaconu au transformat-o într-un star pe câştigătoarea concursului „Câştigă un look de vedetă", studenta Bianca Matei. 

Fotograful Tibi Kisgyorgy, hairstylistul Ciprian Vaida, make-up artistul Diana Ursu și Adela Diaconu au transformat-o într-un star pe câștigătoarea concursului „Câștigă un look de vedetă". Acest look de 5* a fost realizat și promovat de profesioniștii în frumusețe de la show-ul de televiziune BV01ADE - Nova TV. O tânără cu trăsături deosebite a fost transformată într-un star prin machiaj, coafură și ținută, totul fiind surprins de obiectivul unui fotograf într-un shooting profesionist.

echipa
echipa

Câștigarea concursului i-a asigurat Biancăi Matei apariții la TV și în presă. Povestea Biancăi a continuat însa și în lumina reflectoarelor, pentru că Adela Diaconu a ales-o să fie imaginea noii sale colecții. Trăsăturile fine, naturalețea și eleganța Biancai i-au plăcut mult realizatoarei TV, considerând că se potrivește perfect cu ținutele elegante și rafinate ale noii sale colecții. Astfel Bianca a devenit imaginea colecției ''BV01ADE by Adela Diaconu'' și sigur drumul său în modă și televiziune va continua.

Alegerea Biancai ca imagine a colectței de modă a dus ți la schimbarea denumirii acesteia. Inițial, Adela gândise că vedeta colecției sale să fie o persoană publică, însă a ales să îi acorde aceasta șansa câștigătoarei concursului care până atunci nu mai fusese niciodată la un shooting, machiată și coafată de profesionițti. Se pare că vedeta TV a pariat pe o alegere câștigătoare, pentru că Bianca s-a descurcat mai bine decât un manechin cu experiență. Specialiștii Bv01Ade au transformat-o pe Bianca Matei dintr-o tânără obișnuită, într-o apariție elegantă și stilată.

Matei
Matei

Titulul colecției, BV01ADE, reprezintă numele emisiunii ce de curând a fost premiată cu diploma de excelență pentru cea mai bună și longevivă emisiune TV de lifestyle din România. Emisiunea este difuzată în fiecare weekend la postul Nova Tv. Realizatoarea TV le pregătește telespectatorilor săi noi surprize și a dorit să demonstreze că într-o Românie în care televiziunile aleg să fie promovate foarte mult non valorile, Nova Tv și Adela Diaconu au ales în a arata că și o tânără studentă eminentă, cu o frumusețe naturală, bun simț și finete poate să razbată și să se afirme.

În aparițiile sale din emisiune, Adela este admirată pentru ținutele pe care și le creează, accesorizează și le stilizează singură, colegele de breaslă și telespectatoarele solicitându-i mereu sfaturi în materie de ținute vestimentare. De altfel, Adela a postat deja pe fan page-ul emisiunii trucuri și sfaturi în materie de modă, idei prin care dorește să le consilieze pe doamne și domnișoare în găsirea unor forme cât mai originale de exprimare prin vestimentație, dar fără a face rabat de la eleganță, simplitate și esenta clasicului. De aceea, prezentatoarea TV a și ales ca aceasta ultimă colecție vestimentară să o dedice telespectatoarelor sale fidele.

cqe
cqe

Colecția ''Bv01Ade by Adela Diaconu'' se remarcă prin simplitate și rafinament, conține piese vestimentare de zi și de seară ce pot fi transformate prin accesorii în ținute de cocktail, și chiar pentru evenimente sofisticate. Rochii de seară lungi și prețioase, salopete, deux pieces-uri, rochii de zi... un mix de ținute prin care Adela a încercat sa își valorifice stiulul ce a consacrat-o în TV și pentru care este admirată de alte femei.

Cine este noua imagine a colecției "BV01ADE"?

Bianca Matei este studenta la Universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Sociologie si Comunicare, specializarea Comunicare si Relatii Publice. Este pasionata de domeniul media, in special de televiziune si productia de televiziune, dar atrasa si de mijloacele de promovare: publicitate si advertising, Relatiile Publice. Isi doreste foarte mult sa lucreze in multe dintre domeniile aferente specializarii pe care a urmat-o.

Hobby-ul ei este machiajul, pe care l-a descoperit odata cu momentul in care a pus mana pe creioanele de ochi si pe rujurile mamei sale. Tot ce stie in domeniul machiajului si cosmeticii a invatat singura, investind in primul rand timp pentru a-si culege informatii de pe internet sau din reviste de specialitate, si apoi punand suflet de fiecare data cand exersa.

Chiar daca poate suna a cliseu, este pasionata de frumos. Frumosul pe care il cauta Bianca se gaseste oriunde: in natura, in arta, in legaturile dintre oameni, in trasaturile fizice ale oamenilor, dar mai ales in personalitatea lor. Ii place sa stea in locuri aglomerate si sa observ reactiile oamenilor , modul in care ei interactioneaza, ii place sa le surprinda gesturile, zambetele, privirile. Isi doreste mult sa poata calatori in intreaga lume - nu doar pentru a observa frumusetea locurilor, ci si pentru a invata cate ceva din fiecare cultura. Isi ghideaza viata dupa spusele unui mare ganditor, Mahatma Gandhi: "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!"

Bianca Matei, (foto Tibi Kisgyorgy)

simeon stalpnicul png
cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg