Adela şi Vâlcan s-au întors ieri din vacanţa romantică FOTO

Ultima actualizare:
Vâlcan, curtat  de multe femei
Vâlcan, curtat de multe femei

Nu au recunoscut oficial că trăiesc o poveste de dragoste, dar şi-au consumat deja prima lor vacanţă împreună. Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut o săptămână de vis în Thailanda, ieri fiind surprinşi, de fotoreporterii Click!, la sosirea pe aeroportul Otopeni. Pentru a nu se da de gol că formează un cuplu, ei au ieşit pe uşi diferite.

De mai bine de o lună, o nouă idilă s-a înfiripat pe platoul de filmare al telenovelei „Iubire şi Onoare" (Acasă TV), care va reveni, pe micile ecrane, pe 24 ianuarie, cu noi episoade incitante.

Protagoniştii sunt Radu Vâlcan şi Adela Popescu, care s-au înfierbântat şi în realitate, după secvenţele pe care le-au filmat goi-puşcă, sub duş.

Deşi nu recunosc oficial că formează un cuplu, ei au avut deja parte de prima vacanţă împreună.

Ieri, Radu şi Adela s-au întors din Thailanda, după o săptămână romantică, fiind surprinşi ieri de fotoreporterii Click! imediat ce au ajuns pe aeroportul Otopeni.

Pentru a nu fi văzuţi împreună, vedetele Acasă TV au ieşit pe uşi diferite din clădire, şi au refuzat să plece spre casă cu aceeaşi maşină.

Adela a fost aşteptată de un prieten, care a ajutat-o să care bagajele, în timp ce Vâlcan s-a urcat în maşina personală, un Volkswagen Golf, gonind spre Bucureşti. Înainte de a ajunge acasă, chipeşul actor s-a oprit preţ de câteva minute la hipermarketul Billa, de unde şi-a cumpărat mâncare şi sucuri.

Cei doi se vor întoarce pe platoul de filmare, luni, odihniţi şi cu chef de treabă.

Citeşte şi:

Adela Popescu i-a furat iubitul unei colege din trustul Pro TV!

Vâlcan, te-ai îndrăgostit la duş de Adela Popescu?

Uite ce face Adela în culise la «Dansez» ! VIDEO

În telenovela asta faceţi numai sex?

S-a iubit trei ani cu Marius Kalmar

Adela Popescu şi Marius Kalmar au format unul dintre cele mai stabile şi liniştite cupluri din showbiz, iar apropiaţii lor erau convinşi că cei doi vor ajunge la altar.

Vedeta Acasă TV i-a dat însă papucii lui Marius, după o relaţie de trei ani, iar când a plecat din casa acestuia, i-a înapoiat maşina primită cadou, un Range Rover, în valoare de 50.000 de euro.

Vâlcan, curtat de multe femei

Fostul manechin a fost căsătorit timp de patru ani şi a divorţat în anul 2007. De atunci, el a fost surprins în compania a câtorva domnişoare, însă Vâlcan nu a recunoscut niciodată că ar avea o relaţie oficială.

Eram (40 de ani)  răsuflă din greu
Eram (40 de ani) răsuflă din greu

Gurile rele au speculat că actorul ar fi avut o relaţie cu Ines Năstăsoiu, directorul de achiziţii de la Acasă Tv şi Pro TV.

Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea mai multe poze

Şi ei s-au întors din străinătate! Eram, «cocoşat» de bagajele lui Esca

Sărbătorile petrecute la Paris s-au încheiat pentru Andreea Esca şi familia ei cu o sesiune zdravănă de shopping. Ştirista de la PRO TV s-a întors ieri în ţară, iar imaginea surprinsă de fotoreporterii Click! face cât o mie de cuvinte.

Esca (38 de ani) îşi  acoperă faţa de ger
Esca (38 de ani) îşi acoperă faţa de ger

Soţul ei, Alexandre Eram, căra din greu trei valize, micuţul Aris împingea şi el un geamantan, un prieten de familie trăgea după el două genţi imense, iar Andreea avea şi ea un bagaj de mână. Singura care avea doar grija poşetuţei era frumuşica Alexia, fiica Andreei şi a lui Alexandre.


    Esca (38 de ani) îşi  acoperă faţa de ger
Esca (38 de ani) îşi acoperă faţa de ger
image
image
image
image
image
image
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net