Adrian Mititelu: "Au fost mai multe tentative de corupere. Îl voi face pachet pe Piţurcă"

Ultima actualizare:

"Îl voi face pachet pe Piţurcă, în baza documentelor pe care le am. A treia dezlegare nu a ajuns la niciun jucător, au fost mai multe tentative de corupere, dar numai pe Găman şi Bărboianu i-au convins. E imposibil ca vreo comisie să le valideze hârtiile.

Găman şi Bărboianu sunt jucătorii Craiovei şi nu vor părăsi clubul! Nu va pleca nimeni. Dacă era să o facă cineva, o făcea până acum. Găman este foarte aproape de un transfer în afară. Piţurcă e un farsor.

În luna iulie m-a sunat Cristescu şi mi-a oferit 1 milion de euro pentru Găman. Păi dacă eram strâns cu uşa nu îi dădeam drumul? Dacă vroiam să fac rost de bani îi vindeam pe Prepeliţă sau Florin Costea.

În afară de datoriile la stat, de 2 milioane de euro, avem bani de salarii până cel puţin în martie. Fane Bărboianu a fost unul dintre cei mai devotaţi olteni, sunt foarte surprins de gestul lui. Dina, Dănănae şi Wobay pot pleca.

Veţi fi surprinşi de ce jucători vor veni la Craiova. Probabil că Găman va fi o perioadă în afara fotbalului. Dacă scot acum 5-6 jucători, chiar pe sume modeste, ies imediat din criză. " , a declarat Adrian Mititelu la gsptv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net