Adrian Mititelu: "L-am convins pe Piţurcă să preia Craiova "

Ultima actualizare:

UPDATE 18.50  "Piţurcă îşi va face singur contractul. Cum zice el, aşa facem. Am încredere totală în el. Nu există fanatism mai mare decât la Craiova. Piţurcă e oltean, are familia aici. Piţi a zis că un titlu cu Craiova ar face cât zece cu Steaua! Craiova este bombă atomică în momentul când are echipă! Am încredere uriaşă în Piţurcă, el îşi face singur contractul. Dacă nu reuşeşte Piţi, nu mai reuşeşte nimeni. Nu poate să mă refuze, nu am nici o emoţie. Poate să ceară ce garanţii vrea el! Lotul are nevoie de îmbunătăţiri. Poate fi un moment istoric pentru Universitatea Craiova", a spus Mititelu la Digi Sport.

UPDATE: 18.45 "Piţurcă va fi manager general şi el va conduce clubul, el se va ocupa de tot. Eu voi sta în umbră şi voi vani la meci cu copii mei ca suporteri", a mai spus finanţatorul Universităţii Adrian Mititelu

Adrian Mititelu crede că l-a convins pe Victor Piţurcă să semneze zilele următoare cu Universitatea. "Imima îmi spune că va veni la la Universitatea"

"Sunt mai întâi craiovean, apoi stelist. M-am născut şi am crescut în Craiova", Victor Piţurcă

Victor Piţurcă a mai antrenat-o pe Craiova în sezonul 1994-1995. Atunci, el a preluat echipa tot după un mandat al lui Aurică Ţicleanu şi a terminat campionatul pe locul 2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net