Adrian Mititelu: "Sigur ne vom salva"

Ultima actualizare:

"O victorie foarte pătimită, dar meritată. Eu spun că, astăzi, Universitatea Craiova a jucat meciul pentru retrogradare. Contează mult pentru moral, echipa are nevoie să crească. Eu sunt foarte sigur că ne vom salva.

Nu ştiu care e situaţia lui Mihai Costea, are un program special de pregătire. El poate să ne fie foarte folositor, dar dacă ar juca acel Mihai Costea pe care îl ştim. Trece printr-o perioadă proastă, nu ştiu dacă este din cauza transferului la Steaua. Aşa sunt tinerii, fac un an bun, unul prost. Am avut nevoie de bani, de aceea l-am dat la Steaua. La vară nu cred că se va mai pune problema să mai am nevoie de bani.

Laurenţiu munceşte foarte mult şi este foarte diferit faţă de antrenorii care au fost pe la noi. Are altă filosofie, vorbeşte altfel cu jucătorii, este atent la toate detaliile, este mult mai implicat. Eu zic că acum vom începe să urcăm. O echipă care joacă cu sabia deasupra capului şi când toată lumea o vede retrogradată, nu este foarte uşor pentru ea", a spus Adrian Mititelu la Sport.ro, completat de Aurel Ţicleanu:

"Uşor, uşor, munca sa începe să dea roade. Sperăm că am pus lucrurile pe direcţia cea bună. Şi jocul, şi rezultatele ne demonstrează că suntem pe drumul cel bun"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net