Aici creşte copilul făcut cu bunicul

De două săptămâni, soţii Lazăr din localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa au mărit familia cu încă un membru. Este vorba de micuţa Maria Andreea.

Fetiţa, născut la 16 octombrie, este rodul relaţiei incestuoase dintre adolescenta Alina-Alexandra Sauciuc (15 ani), din comuna constănţeană Chirnogeni, şi bunicul ei, Vasile Corbu (67 de ani).

Tânăra mamă era hotărâtă să-și dea copilul spre adopţie, însă naşterea i-a trezit instinctul matern. A acceptat s-o păstreze pe Maria Andreea şi s-o încredinţeze Direcţiei de Protecţie a Copilului până când va împlini 18 ani şi va putea avea grijă singură de copilul ei. Aşa a ajuns bebeluşul în familia Lazăr.

„Noi ne mai doream un copil. Nu mai putem avea altul, al nostru, de aceea luăm copii şi-i creştem", a mărturisit Constantin Lazăr, tatăl de împrumut al bebeluşului. Deşi o are în grijă de două săptămâni, Georgeta Lazăr a înscris-o pe Maria Andreea la medicul de familie.

Camera fetiţei arată ca desprinsă dintr-o poveste, cu multe jucării, păpuşi şi personaje din desene animate. Cuminte şi mâncăcioasă, micuţa se dezvoltă foarte bine. Când a auzit drama naşterii sale, familia Lazăr a fost şocată.

„O să avem grijă de ea ca şi cum ar fi a noastră", a spus printre lacrimi Georgeta, strângând-o cu putere la piept pe Maria Andreea. Micuţa a fost botezată chiar de Sfântul Andrei, la biserica din Cumpăna.

«Copilul are 25% şanse să dezvolte o boală genetică»

Fetiţa născută în urma relaţiei incestoase riscă să sufere de o boală genetică.

"Pentru că e vorba de rude de gradul II, există 25 la sută şanse ca acest copil să dezvolte o boală genetică, cum ar fi fibroza chistică, afecţiune congenitală care dă complicaţii pulmonare şi ale aparatului digestiv", ne-a explicat dr. Dinu Albu, medic primar genetică medicală la Spitalul Clinic "Panait Sârbu".

Citeşte şiA încercat să se spânzure în puşcărie după ce şi-a violat fiicelePedofilii din Polonia vor fi castraţi chimicMackenzie Phillips, sex cu propriul tată, înaintea nunţii

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
6 front spital jpg
image png
David Popovici aur la Europene jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg