Aida Parascan, câştigătoarea «MasterChef»: «Viaţa nu e deloc uşoară, trebuie să vrei să o trăieşti şi să arăţi că vrei»

Ultima actualizare:

Aida a povestit că cel mai greu moment din viaţa ei a fost atunci când a rămas fără iubitul ei, tatăl primului ei copil, Gianina.

"Viaţa nu e deloc uşoară, trebuie să vrei să o trăieşti şi să arăţi că vrei. Iubitul meu a murit nevinovat. Era parcat cu maşina pe marginea drumului şi un şofer nevinovat dormea la volanul unui tir şi a intra în el. A murit pe loc. A fost cumplit pentru mine. Mi-am strâns toate bagajele şi m-am dus la mama, am născut-o pe fetiţă şi apoi am plecat în Italia", a spus aceasta.

Câştigătoarea "MasterChef" a mărturisit că nu se aştepta să câştige şi că de multe ori a fost uimită de preparatele pe care reuşea să le facă sau de aspectul farfuriilor ei. "Uneori, când mă uitam la farfuriile mele din concurs, nu-mi venea să cred ce am realizat. Nici eu nu puteam să cred că e farfuria mea şi că am reuşit să fac aşa ceva", a declarat aceasta.

Aida Parascan a recunoscut că au fost concurenţi care au deranjat-o foarte mult pe parcursul filmărilor, însă Nicoleta Matea este prima de care îşi aduce aminte când se vorbeşte despre acest subiect.

"Am crezut că am de-a face cu oameni adulţi, însă comportamentul anumitor persoane m-a dezamăgit. Nicoleta este un astfel de exemplu. Nu am înţeles reacţiile ei şi m-a deranjat cel mai mult dintre toţi", a mărturisit aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net