Tragedia de la 2 Mai se repetă în Alba. Un autoturism a intrat într-un grup de șase oameni. Trei tineri au murit

Ultima actualizare:

La exact o săptămâna de la tragedia care a avut loc la 2 Mai, o altă nenorocire a avut loc în județul Alba. Un șofer, tot de 19 ani, ca și Vlad Pascu, aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat într-un grup de tineri care mergea pe marginea drumului. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Sântimbru, din județul Alba. Trei tineri cu vârste între 18 și 25 de ani au murit, relatează Agerpres.

Sursa foto: Alba24
Sursa foto: Alba24

Șoferul era beat

Trei tineri au murit, iar alţi trei au fost răniţi după ce au fost loviţi, duminică dimineaţă, pe DN1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, de un autoturism condus de un şofer de 19 ani, aflat sub influenţa alcoolului.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, duminică, în jurul orei 3,30, un tânăr de 19 ani, din Oiejdea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant ar fi surprins şi accidentat un grup de şase persoane, care se deplasa pe marginea părţii carosabile.

„În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv", se menţionează în comunicat.  

Tinerii uciși aveau între 18 și 25 de ani

Cei șase tineri mergeau pe m arginea părții carosabile. Au fost luați în plin de mașina șoferului băut. În urma impactului, trei tineri nu au avujt nicio șansă de supraviețuire. Ei aveau vârste de aproximativ 17, 18, respectiv 25 de ani. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor PSI.

„La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, au fost găsite 6 persoane, 3 dintre acestea prezentând leziuni incompatibile cu viaţa", a precizat ISU Alba.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net