Am dat deja premii de 141.000 de lei!

17 octombrie 2013

Premii de linie, de bingo, serii norocoase, extraşanse! Toate acestea i-au făcut fericiţi pe cititorii Click! După trei săptămâni de Clickmania! bingo, 61 de români au câştigat premii importante, care totalizează peste 31.000 €! Cele mai mari câştiguri au fost la seria norocoasă Click!, unde premiile cresc zilnic, cu reporturile: un premiu de 39.200 lei (Maria Rască), unul de 37.200 lei (Stelică Preda). Şi tu poţi câştiga un astfel de premiu fabulos dacă trimiţi sms la 1399, cu cuvântul Mania şi seria tichetului tău din Click! sau din revista Click! pentru femei!

Alţi 22 de cititori au reuşit să completeze o linie pe tichet şi s-au ales cu câte 500 de lei, iar doi au completat un careu şi s-au ales cu premiul de bingo, de 1.000 de lei. La Extraşansa Kiss Fm, 14 norocoşi care şi-au înscris seria pe www.kissfm.ro au câştigat câte 100 €.

Dacă vrei şi tu să intri în familia milionarilor Clickmania! bingo, mai ai trei săptămâni de concurs! Chiar azi, ai primit un nou tichet, pe care trebuie să cauţi numerele din ziar. Dacă până acum nu ai avut noroc, nu dispera. Trimite talonul tău necâştigător pentru extragerea finală, la OP 33 CP 14. Poţi fi chiar tu câştigătorul marelui premiu, un autotursim.

«Îmi fac toată aprovizionarea»

Clickmania! bingo i-a adus o mare bucurie. Andreea Cremenescu (30 de ani) a avut încredere în concursul nostru, a jucat şi a ­câştigat 300 de lei. „Nu mi-a venit să cred când am văzut că am pe tichet seria din ziar. Vreau să joc în continuare", ne-a spus femeia, care lucrează ca ­ajutor de bucătar. ­Tânăra şi-a făcut deja planuri cu banii: va cumpăra un cadou pentru fetiţa ei de cinci ani şi va face aprovizionarea ­pentru iarnă.

Câştigă zilnic cu Clickmania! bingo

* 200 de lei - dacă ai seria tichetului identică cu cea de pe site-ul click.ro * 300 de lei - dacă ai seria tichetului identică cu cea ­publicată în ziar* 500 de lei - premiul linie (bifarea tuturor numerelor de pe o linie)* 1.000 de lei - premiul bingo (bifarea tuturor numerelor dintr-un careu)* 100 de euro - „Extranşansa Kiss Fm", dacă înscrii seria tichetului pe site-ul postului de radio

Mai citeşte:

«Plătesc facturile cu banii de la Clickmania! bingo»

Clickmania! bingo» mi-a adus 500 de lei!

«Primul meu câştig! Mulţumesc, Clickmania! bingo»

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg