«Am făcut sex cu o roşcată sub privirile nevestei»

simeon stalpnicul png

Sex în grup, show lesbi, baie cu şampanie şi dansuri la bară. Petrecerea de Revelion a fost una de pomină pentru 22 de cupluri fără inhibiţii. Noaptea dintre ani i-a prins pe toţi în acelaşi pat, în Attraction Club, singurul local din oraş în care sexul e permis. Mai ales cu alt partener.

Adrian (34 de ani) e expert în IT. Irina (31 de ani) lucrează la bancă. Ce au în comun? Sunt căsătoriţi de cinci ani şi amândoi au făcut sex cu altcineva de Revelion.

Citeşte şi:

Propunere indecentă: Adrian Pescariu vrea petrecere cu swingeri

Un cuplu de swingeri din România a acceptat să vorbească despre sexul în grup

«Vrei să faci sex cu iubita altuia?»

Nudiştii şi swingerii se ceartă pe "oraşul dezbrăcat“ din Franţa

„Mi-a plăcut o roşcată focoasă. Am pus ochii pe ea încă de la început. Mi-am privit soţia cu subînţeles şi ea mi-a zâmbit aprobator: «du-te, leule», i-am citit gândul. Am luat-o de braţ şi am urcat la etaj. Era miezul nopţii şi afară se auzeau pocnitorile şi ţipete de bucurie. Ne-am dezbrăcat încet şi ne-am băgat în pat. Avea chiloţei roşii, cum îmi plac mie, sâni mari şi un corp de invidiat. Uff! La mulţi ani, 2011!", povesteşte Adrian. N-au stat prea mult singuri căci Irina l-a urmat, la braţ cu un tânăr care venise neînsoţit.

„Am făcut sex în aceeaşi cameră şi am avut un sentiment plăcut ştiind că ea mă priveşte. Am făcut amor nebun cu roşcata, avea un stil aparte de a geme. Dar ea a fost doar începutul, căci noaptea a fost lungă", ne-a spus Adrian.

Peste 50 de tineri (dintre care 44 veniseră însoţiţi) au făcut sex între ei în noaptea dintre ani. Pentru ei, aceasta a fost distracţia supremă.

„Să faci sex acasă nu se compară cu ce am experimentat noi în acea seară. Dacă eşti un om gelos din fire, e clar că nu ai ce căuta acolo", ne-a spus Adrian.

«Show-ul erotic lesbi a încins atmosfera» Roxana Ioniţă, manager club

"Cuplurile au lăsat deoparte inhibiţiile şi s-au distrat pe cinste. Show-ul erotic lesbi a încins atmosfera, mai ales că majoritatea partenerelor din cuplurile care vin în club sunt bisexuale. De la sfârşitul lunii o să avem deschis şi vinerea, nu doar sâmbăta" .

foto front 1 pisica instagram jpg
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image 287 jpeg
Delta 1 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg