┬źAm fost scoas─â de sub acuzare ├«n scandalul cardurilor false┬╗

image
2011 Natalia Mateu┼ú ┼či prietenii ei au fost aresta┼úi pe strad─â ├«n Amsterdam

Natalia, fiica fostului mare fotbalist Dorin Mateu┼ú, este din nou ├«n prim-plan. Asistent─â la emisiunea ÔÇťR─âi da buniÔÇŁ, de la Antena2, bruneta a fost trimis─â ├«n judecat─â┬á ├«ntr-un dosar ├«n care mai sunt implicate alte persoane suspecte de fraude financiare realizate cu carduri bancare. Natalia sus┼úine c─â este vorba de acela┼či dosar ├«n care a fost achitat─â acum doi ani, la Amsterdam.

Procurorii DIICOT Oradea lucreaz─â la un dosar de fraude financiare ├«n care ar fi implicate ┼či persoane din show-bizz. Printre numele vehiculate apar Natalia Mateu┼ú, dar ┼či designerului Andra ┼óurcanu, cunoscut─â pentru crea┼úiile sale purtate de Andreea Marin ┼či Loredana.

Fiica fostului fotbalist dinamovist Dorin Mateu┼ú ne-a m─ârturisit c─â nu este nimic nou fa┼ú─â de scandalul de acum doi ani, din Olanda, ├«n care ea, iubitul ei ┼či ├«nc─â un prieten au fost ancheta┼úi pentru "clonarea" unor carduri bancare.

"Este vorba de acela┼či dosar din Olanda, un dosar vechi de doi ani de zile, lucrurile s-au clarificat atunci. Eu ├«n vara acestui an am fost de dou─â-trei ori acolo pentru audieri. ├Än urma lor, eu am fost scoas─â ┼či aici de sub acuzare. Lucru care ├«mi pune semne de ├«ntrebare. Am aflat c─â am la 19 noiembrie audiere. M─â duc de c├óte ori sunt chemat─â. E nepl─âcut c─â se repet─â. Eu am spus tot ce aveam de spus acum doi ani. Nu am nimic de ascuns", a precizat Natalia.

Declara┼úia brunetei a fost sus┼úinut─â de avocatul ei, Gheorghi┼ú─â Mateu┼ú: "Este absolut surprinz─âtor. E o hot─âr├óre a tribunalului de la Amsterdam ├«n care se spune c─â nu are nici o leg─âtur─â. O hot─âr├óre a unei instan┼úe str─âine ├«mpiedic─â o nou─â judecat─â ├«n afara cazului ├«n care intervin elemente noi, ceea ce nu e cazul. S-a ├«ntocmit rechizitoriu, ├«nc─â nu l-am v─âzut, Natalia nu a primit dec├ót o cita┼úie. P─ârerea mea este c─â nu exist─â nici un risc de a ajunge la ├«nchisoare". Familia Nataliei nu dore┼čte s─â comenteze ├«n nici un fel situa┼úia, Dorin Mateu┼ú trimi┼ú├óndu-ne pentru detalii la avocatul fetei sale.

2011: Natalia Mateu┼ú ┼či prietenii ei au fost aresta┼úi pe strad─â ├«n Amsterdam

simeon stalpnicul png
2011 Natalia Mateu┼ú ┼či prietenii ei au fost aresta┼úi pe strad─â ├«n Amsterdam

Natalia Mateu┼ú a fost arestat─â ├«n 2011 la Amsterdam, al─âturi de iubitul ei ┼či de un alt prieten Emil Tudor, zis "Ciorb─â", fiind acuza┼úi c─â au cump─ârat haine de lux ├«n valoare de 80.000 de euro cu carduri clonate.

Clonarea cardurilor presupune copierea informa┼úiilor existente pe banda magnetic─â  ┼či rescrierea lor pe alte suporturi.  Datele pot fi copiate prin amplasarea unui dispozitiv ├«n spatele m─â┼čtii ATM-ului sau pot exista cazuri ├«n care bancomatul este fals ┼či este instalat de infractori ├«ntr-un loc mai retras.

Acest bancomat func┼úioneaz─â aparent normal, dar nu va elibera bani, ci va r─âspunde cu mesaje de tipul "eroare citire card", iar la final poate elibera cardul, dup─â ce a fost clonat. Capturarea cardului ├«n bancomat poate fi cauzat─â ┼či ea de un anumit dispozitiv montat pe fanta de introducere a cardului.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg