Andi Moisescu şi soţia lui, vacanţă de vis în Skiathos - FOTO


    Olivia, soţia lui Andi Moisescu
Olivia, soţia lui Andi Moisescu

Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste", Acasă TV, a petrecut o vacanta de poveste impreuna cu familia ei la malul Marii Egee. Vedeta s-a indragostit de frumusetea insulei grecesti Skiathos, unde a practicat pentru prima data scuba diving.

Olivia Steer marturiseste ca a fost incantata de tot ce a descoperit pe insula, de la peisajele fermecatoare pana la ospitalitatea localnicilor: "Probabil, Skiathos e o mare iubire pentru toti patru. Am gasit o insula mai putin calcata de turisti, plina de maslini, portocali si localnici veseli. Marea e mai mereu lac, fara valuri sau cu valuri putine, apa sarata si limpede ca-n pahar. Daca ai trecut pragul unei taverne oarecare, sigur te alegi cu mai mult decit cu o salata greceasca savuroasa sau cu niste fructe de mare. Te alegi cu prieteni noi. Patronul iti tine companie la masa, iti spune istoriile locului si bancuri, iti face trucuri. Mama lui gateste ce vrei tu, cum vrei tu. Numai sa fie bine".

simeon stalpnicul png

Incurajata de sotul ei, Andi Moisescu, unul dintre juratii show-ului "Romanii au talent" de la Pro Tv, Olivia Steer si-a luat inima-n dinti si a experimentat scuba diving, un sport nautic prin prisma caruia a putut admira flora si fauna marina : "Trei saptamini am fost zei si zeite. Genul de vacanta photoshopata, in care toti sint cu gura pina la urechi si nimeni nu-i crede ca le poate fi atit de bine. David si Andi au facut sporturi de apa, s-au dat cu schiurile, cu placa, cu barca cu motor. O distractie de care parea ca nu se mai saturau. Eu am prins curaj pentru prima oara sa fac diving, dupa ce Andi mi-a tot povestit experientele lui de sub apa. Ca incepatoare, am ajuns doar la o adincime de 5 metri, dar am simtit ca sint in alta lume. In alta dimensiune. Am vazut serpi lungi si verzi inotind printre stinci, am vazut pestisori de aur, le-am dat de mincare si ei mi-au indeplinit cite o dorinta. M-am intins confortabil pe fundul marii si am privit la alte stele", povesteste Olivia Steer.

In insula Lalaria, un alt taram de vis pe care l-au vizitat in Grecia, au sarbatorit un eveniment special din viata unor buni prieteni : "Una dintre cele mai frumoase insule din zona e Lalaria, un loc nepamintean, unde plaja intreaga e acoperita cu pietre rotunde, fine, daltuite de apa marii in mii de ani. A fost si locul ales de niste prieteni sa-si serbeze cei 25 de ani de casatorie si cel mai minunat loc in care am inchinat un pahar cu sampanie pentru niste oameni dragi", spune Olivia Steer.

simeon stalpnicul png
8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
eticheta alimente jpg
FotoJet jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
mihai voropchievici jpg
shutterstock carbune
WhatsApp Image 2022 11 27 at 13 59 39 jpeg
image
image
image
image
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg