Andreea Ibacka, pasionată de gătit: «Masterchef m-a convins că se poate face artă în bucătărie»
Soţia lui Cabral s-a obişnuit să-şi facă singură deserturile care îi plac, având mai mare încredere în preparatele proprii decât în cele cumpărate. Deşi nu este o maestră în prepararea unor mâncăruri, Andreea face eforturi în această privinţă.
În plus, spune ea, emisiunea Masterchef i-a demonstrat că poate face minuni în arta culinară.
"Recunosc, sunt o gurmandă. Îmi place să gătesc şi savurez cu poftă mancarea gustoasă (şi cu gura până la urechi de mulţumire). Iar Masterchef Romania m-a convins că se poate face artă şi în bucătărie.
Şi chiar dacă nu mă prea pricep – încă – la făcut prăjituri, sunt criticul ideal. Iubesc dulciurile, am experienţă în devoratul de ciocolată, prăjituri de casă şi îngheţată şi sunt foarte exigentă cu ceea ce mănânc",