Andreea Marin Bănică aduce «Şcoala mamelor» la Zalău şi Cluj


    Andreea Marin Bănică susţine proiectul Şcoala mamelor
Andreea Marin Bănică susţine proiectul Şcoala mamelor

Andreea Marin Bănica şi Andreea Paul Vass se vor afla în zilele următoare la Zalău şi la Cluj-Napoca pentru a se afla în dialog cu mamele care se confruntă cu situaţii dificile de viaţă.

Citeşte şi:

Andreea Marin Bănică deschide „Şcoala Mamelor”

Întâlnirile au loc în cadrul proiectului "Mom Up" sau "Şcoala mamelor", derulat de Fundaţia Preţuieşte Viaţa (www.pretuiesteviata.org), reprezentată de Andreea Marin Bănică, împreună cu Fundaţia Estuar. Tema va fi "Sunt mamă: cum împac viaţa profesională cu viaţa familială şi cu dorinţele proprii".

Mamele pot participa gratuit la seminariile care se vor desfăşura în Zalău în data de 18 februarie, ora 18, la Casa de Cultura a Sindicatelor şi, repectiv, în Cluj-Napoca, în data de 21 februarie, ora 18.00 în Sala mare a Primăriei.

Participantele vor beneficia de consiliere gratuită din partea experţilor în drepturile femeilor, sănătate, legislaţie, formare profesională, antreprenoriat, comunicare şi vor avea prilejul să afle cum alte femei au depăşit situaţiile dificile cu care s-au confruntat, de la divorţuri, la depresie sau violenţa domestică.

"Credem că astfel de dialoguri vii sunt extrem de importante pentru mame care nu au prea des aceasta oportunitate de a se deschide şi a se întâlni cu specialişti, dar şi între ele pentru a-şi împărtăşi experienţele", spune Andreea Paul Vass, lector universitar şi consilier al primului ministru, pe blogul său personal.

"Mom Up" este o reţea de centre pilot de consiliere a mamelor aflate în situaţii dificile de viaţă, având în prezent trei centre de asistenţă şi consiliere la Bucureşti, Ploieşti şi Cluj, unde mamele aflate in dificultate vor primi consilierea necesara.

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
cub catalin botezatu png
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire