Andreea Marin e «Bubulina Gospodina»!

image
Zâna a ridicat pungile grele, uitând că este operată la coloană

S-a operat la coloană în urmă cu doar câteva luni, dar în loc să se menajeze, o face pe gospodina-eroina! Andreea Marin Bănică a uitat, se pare, că trebuie s-o lase mai moale cu efortul şi s-a dus singură la cumpărături, într-un hypermarket.

E o adevărată femeie de casă, de care orice soţ ar fi mândru! Nu ştim dacă Ştefan Bănică jr, care făcea furori acum câţiva ani cu melodia "Bubulina Gospodina", pune mare preţ pe asta, dar Andreea Marin, soţia lui, se speteşte la cumpărături.

Nici nu mai ţine cont de faptul că, operată fiind la coloană, ar trebui să nu se obosească.

Dar cum nevoile gospodăreşti nu aşteaptă, Andreea Marin Bănică s-a avântat, ieri, la cumpărături, mergând la Kaufland.

După ce a zăbovit destul de mult, "Zâna" a ieşit cu ambele mâini ocupate cu cinci plase, pline cu de toate.

image
A revenit la clinica din Turcia în iulie

Uitând, probabil, că ar trebui să ia o pauză de la efort şi să nu se suprasolicite, Andreea n-a mai dat importanţă faptului că e operată la coloană.

Balerinii cu care era încălţată i-au fost de mare ajutor, căci dacă alegea pantofi cu toc, aşa cum ne-a obişnuit la aproape fiecare apariţie, vedeta ar fi avut de suferit şi mai mult.

În timp ce se îndrepta spre autoturismul ei, diva a atras, ca un magnet, privirile tuturor bărbaţilor pe lângă care a trecut.

Odată ajunsă în parcare, a început să aşeze, frumos, toate plasele în portbagaj, după care s-a urcat la volan şi a demarat spre locuinţa ei.

A revenit la clinica din Turcia în iulie

Andreea Marin Bănică s-a operat în luna mai la coloană, la clinica Acibadem din Bodrum, Turcia.

image
Ştefan a lansat melodia în 2005

"Mă duc la clinica din Turcia pentru că am încredere în oamenii ăştia. Am prins curaj, m-am ataşat de medici, sunt şi doctori români acolo.

Vor deschide un punct de lucru aici, pentru oameni care nu aveau nici o şansă", declara, în mai, la "Happy Hour", vedeta.

Despre propria operaţie, ea s-a rezumat să spună: "A doua zi după intervenţie, m-am ridicat din pat şi am plecat", a subliniat Andreea, tot la Măruţă în emisiune.

Ea a revenit, în iulie, la clinica din Turcia pentru un nou set de analize şi recuperare postoperatorie, ce implică reflexologie şi şedinţe de acupunctură.

Ştefan a lansat melodia în 2005

Piesa "Bubulina Gospodina", interpretată de Ştefan Bănică jr alături de Gabriel Cotabiţă, este inclusă pe albumul "Duete", lansat în anul 2005.

simeon stalpnicul png
Ştefan a lansat melodia în 2005

Refrenul este unul amuzant: "Bubulina, gospodina / Îţi găteşte până când cade lumina / Bubulina, gospodina / N-are pace dacă nu-ţi face ce-ţi place / Zice: caviar, somon fume / Mă uit la ea şi-i zic: ce-i aia bre? / Zic: n-am nevoie, eu am mileu / Şi am un peşte lung de sticlă pe tv-u".

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
pod peste Dunare 6
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta