Andreea Raicu a pozat pentru doi fotografi celebri la London Fashion Week

simeon stalpnicul png

Vedeta de televiziune a avut parte de o experienţă deosebită la Săptămâna Modei de la Londra. Andreea Raicu a mărturisit că a fost impresionată de eveniment şi, mai ales, a reuşit să atragă atenţia a doi fotografi consacraţi.

„Au fost 3 zile pline la London Fashion Week in care am trait cat pentru o saptamana. Mi-ar placea sa va pot reda fidel atmosfera dinaintea show-urilor, din timpul si de dupa prezentari, dar e greu de descris in cuvinte energia de acolo. Totul vibreaza. Este o lume plina de culoare, atat de multi oameni care au o singura preocupare in aceasta perioada: moda", a povestit Andreea Raicu.

"Inainte de prezentari e un adevarat spectacol de fiecare data. E plin de bloggeri, jurnalisti si fotografi care asteapta sa imortalizeze cele mai frumoase, speciale, excentrice tinute. Intalnesti fotografi cunoscuti de streetsyle de la Vogue, Marie Claire, Elle, Grazia, Style.com. I-am vazut pe Scott Schuman/Sartorialist, pe Judith Watt (istoricul de moda), pe Tommy Tom/InStyle, pe Guerre/Marie Claire, pe Diego Zuko/ Harper's Bazaar... Ultimii doi, fotografi renumiti de streetstyle, m-au surprins chiar inainte sa intru la show-uri" , a explicat vedeta de la Prima TV.

Andreea Raicu, fotografiată de K.E. Guerre (Marie Claire)

simeon stalpnicul png
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg