Andreea Raicu a pozat pentru doi fotografi celebri la London Fashion Week

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vedeta de televiziune a avut parte de o experienţă deosebită la Săptămâna Modei de la Londra. Andreea Raicu a mărturisit că a fost impresionată de eveniment şi, mai ales, a reuşit să atragă atenţia a doi fotografi consacraţi.

„Au fost 3 zile pline la London Fashion Week in care am trait cat pentru o saptamana. Mi-ar placea sa va pot reda fidel atmosfera dinaintea show-urilor, din timpul si de dupa prezentari, dar e greu de descris in cuvinte energia de acolo. Totul vibreaza. Este o lume plina de culoare, atat de multi oameni care au o singura preocupare in aceasta perioada: moda", a povestit Andreea Raicu.

"Inainte de prezentari e un adevarat spectacol de fiecare data. E plin de bloggeri, jurnalisti si fotografi care asteapta sa imortalizeze cele mai frumoase, speciale, excentrice tinute. Intalnesti fotografi cunoscuti de streetsyle de la Vogue, Marie Claire, Elle, Grazia, Style.com. I-am vazut pe Scott Schuman/Sartorialist, pe Judith Watt (istoricul de moda), pe Tommy Tom/InStyle, pe Guerre/Marie Claire, pe Diego Zuko/ Harper's Bazaar... Ultimii doi, fotografi renumiti de streetstyle, m-au surprins chiar inainte sa intru la show-uri" , a explicat vedeta de la Prima TV.

Andreea Raicu, fotografiată de K.E. Guerre (Marie Claire)

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net