Antonia, pusă la zid: «Vine şi se victimizează, deşi nu are de ce!» Avocatul lui Vincenzo face dezvăluiri


    Antonia: FOTO Facebook
Antonia: FOTO Facebook

Procesul de custodie dintre Antonia şi Vincenzo Castellano se dovedeşte a fi unul controversat. Deşi cei doi s-au despărţit amiabil şi nu au existat discuţii în public între ei, cântăreaţa şi fostul soţ au ajuns să îşi aducă diverse acuzaţii.

Conform dosarului, Antonia îl acuză pe Vincenzo că i-a interzis să o vadă pe cea mică şi că îi pune condiţii atunci când merge în Italia să o vadă pe Maya.

Avocatul lui Vincenzo a subliniat faptul că artista a fost de acord ca Maya să plece în Italia, din cauza programului ei încărcat care nu îi permitea să aibă grijă de copil. În plus, există dovezi că nu a fost în Italia din proprie initiţiativă şi nici nu i-a trimis bani Mayei.

„Prima minciună este susţinerea pe care o face cu privire la condiţiile pe care le are în Italia. Nu are nicio restricţie impusă nici de Vincenzo, nici de familia lui. Lumea ştie că doamna, de bună voie şi nesilită de nimeni, a fost de acord să lase fetiţa în Italia. S-a întâmplat din cauza programului încărcat al doamnei. După ce a intrat în concerte, nu a vizitat fetiţa tip de şase luni. În patru ani, doamna poate depune biletele de avion, de câte ori a ţinut să vină să îşi vadă fetiţa. Şi poate depune dovezi cu câţi bani a vrut să dea fetiţei, ca o mamă care îşi iubeşte copilul. Dacă e atât de înlăcrimată şi îngrijorată, vă poate spune că cea mică nu vorbeşte deloc româneşte. Vine şi se victimizează, deşi nu are de ce", a declarat avocatul lui Vincenzo, Cătălin Dancu.

În plus, Antonia a insistat ca ambele părţi în procesul de divorţ să fie declarate vinovate, iar apoi a spus că Vincenzo nu are cum să îşi crească fetiţa, deşi familia Castellano a fost cea care a susţinut-o material când artista a avut nevoie.

"A cerut ca divortul sa se prionunte din vina ambelor parint, ceea ce lui Vincenzo i s-a paurt jignitor, el nu şi-a dorit divorţul. Cand ai deschis procesul de divorţ, de ce te victimizezi. Ea îl acuză că nu are venituri, că e un întreţinut, dar ea a fost susţinută de familia lui. Niciodată nu a avut de ce să o ameninţe sau părinţii lui", a completat avocatul.

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
concediul de odihnă
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg