Au ars de vii în Cielo - FOTO

Galerie foto - Accident Cielo
Galerie foto - Accident Cielo

Zi cumplită pentru doi bărbaţi din localitatea Chirnogi, judeţul Călăraşi. Joi dimineaţă, la ora 4.30, Marius L. (31 de ani) şi Vasile E. (49 de ani) au sfârşit arşi de vii în autoturismul cu care goneau spre Bucureşti.

Cei doi circulau pe DN 4, dinspre Olteniţa spre Capitală. Chiar înainte să intre în comuna Popeşti-Leordeni, inexplicabil, Marius L. a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

Manevra a fost fatală, căci din sens invers venea un microbuz Mercedes Vito, cu 13 pasageri la bord, toţi muncitori la o fabrică de pâine din comună. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul Cielo a luat foc în câteva secunde.

Ocupanţii autoturismului au încercat din răsputeri să iasă din maşina cuprinsă de flăcări, dar nu au reuşit. Au ars ca o torţă. „Doisprezece dintre pasagerii microbuzului au fost răniţi uşor, însă unul a ajuns la spital în stare gravă", ne-a spus Alina Gavrilă, subinspector la IPJ Ilfov.

Poliţiştii spun că pe acest sector de drum nu s-au întâmplat multe accidente şi încearcă să stabilească din ce cauză a ajuns autoturismul Cielo pe contrasens.

Vezi aici GALERIE FOTO


    Galerie foto - Accident Cielo
Galerie foto - Accident Cielo
cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
Catalin Botezatu png
image
image
image
image
efecte busuioc 0 jpeg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg