B─âd─âl─âu: ┬źN-am ├«n┼čelat-o pe Mantea cu Sensual┬╗

18 octombrie 2013
simeon stalpnicul png

Reac┼úia lui ne-a ┼čocat! Gabi B─âd─âl─âu nu e tocmai elegant c├ónd vorbe┼čte despre femeile din via┼úa lui. ├Äntrebat cum comenteaz─â rela┼úia pe ascuns cu Simona Sensual, t├ón─ârul afacerist a spus c─â aceasta este o curv─â ┼či c─â vrea s─â-┼či fac─â reclam─â pe seama lui. Totu┼či, nu a negat nici o secund─â c─â s-ar fi ├«nt├ólnit pe la spatele Andreei Mantea cu ea.

Povestea ap─ârut─â ieri ├«n ziarul ÔÇ×Click!" l-a ├«nfuriat la culme pe Gabi B─âd─âl─âu (26 de ani). Potrivit unor surse Click!, se pare c─â t├ón─ârul afacerist se vede pe ascuns cu Simona Sensual (30 de ani) ┼či c─â joac─â la dublu. Noul iubit al Andreei Mantea (27 de ani) s-a ap─ârat cum a ┼čtiut mai bine.

ÔÇ×Nu am nimic de declarat ┼či nici de comentat. Sunt ┼či oameni care nu vor s─â apar─â prin ziare. Dar se pare c─â aceast─â domni┼čoar─â ├«┼či dore┼čte acest lucru. Eu m-am s─âturat s─â fiu deranjat pentru aceste fete cu c..., s─â nu le zic altceva, care vor imagine", a spus el, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Prea nervos ca s─â mai fie atent la ce spune, B─âd─âl─âu a omis, totu┼či, s─â nege c─â s-ar fi v─âzut pe ascuns cu blonda. Contactat─â din nou de Click!, ┼či Simona Sensual a venit cu aceea┼či plac─â: ÔÇ×Nu am nimic de comentat", semn c─â ar fi ceva de comentat, dar pentru moment e mai bun─â t─âcerea.

Potrivit surselor Click!, din var─â, de c├ónd e cuplat cu Andreea Mantea, Gabi B─âd─âl─âu ┼či-a dat ├«nt├ólniri ┼či cu Simona Sensual. ÔÇ×Este foarte insistent, o asalteaz─â cu SMS-uri ┼či telefoane", a m─ârturisit un amic de-al lui. Ba chiar cei doi s-ar fi v─âzut pe furi┼č acum o lun─â, la Bra┼čov, ┼či ar fi inten┼úionat s─â plece ├«ntr-o vacan┼ú─â romantic─â, ├«ntr-o ┼úar─â cu vreme cald─â.

simeon stalpnicul png

Andreea Mantea, ├«n┼čelat─â de to┼úi b─ârba┼úii din via┼úa ei

Fosta vedet─â de la Kanal D suce┼čte min┼úile b─ârba┼úilor, ├«ns─â nu are noroc ├«n dragoste. Nu doar B─âd─âl─âu a ├«n┼čelat-o. Andreea Mantea a trecut de multe ori prin aceast─â situa┼úie ┼či a devenit obsedat─â de acest lucru. ÔÇ×N-a fost b─ârbat care s─â nu m─â ├«n┼čele", recuno┼čtea chiar ea, nu de mult, pentru ÔÇ×WOWbiz".

Primul care a dezamăgit-o a fost regizorul Iulian Moga, fratele compozitorului Marius Moga. În timp ce se iubea cu Andreea, se pare că acesta a călcat strâmb de două ori.

A urmat apoi Codin Maticiuc, dar nici acesta nu a reu┼čit s─â-i ofere stabilitate vedetei. Apoi, Andreea s-a aruncat ├«n bra┼úele lui Liviu Moreanu, fostul iubit al Annei Lesko.

Una dintre cele mai celebre rela┼úii ale brunetei este cea cu Andrei ┼ó├órdea, omul de afaceri care ┼či-a p─âr─âsit so┼úia pentru ea.

simeon stalpnicul png

A ├«ncercat apoi s─â-┼či refac─â via┼úa cu Bogdan Ivanof, ┬şcumnatul Simonei P─âtruleasa, ┼či s-a ├«ncumetat chiar ┼či ├«ntr-o rela┼úie cu Robert, un t├ón─âr necunoscut ├«n lumea ┬şmonden─â.

Dup─â at├ótea dezam─âgiri, Andreea p─ârea fericit─â cu ┼×tefan Stan. Chiar atunci c├ónd urma s─â se m─ârite cu el, o alt─â femeie i-a desp─âr┼úit. ┬şC├ónt─âre┼úul a cedat avansurilor unei admiratoare ┼či a recunoscut c─â a ├«n┼čelat-o.

simeon stalpnicul png
bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Giovani Becali jpeg
1 pneumonie jpg jpeg
sorin oprescu
rau teleorman jpg
Elevii care vor medita┼úii, vor putea face acest lucru ├«n cadrul ┼čcolii
bnr jpeg