«Bebeluşa» Oana şi tenorul Budnaru vor avea un băieţel

Ultima actualizare:
Oana Ioniţă
Oana Ioniţă

S-a căsătorit în iulie cu tenorul de la Teatrul de Operetă Ion Dacian, Florin Budnaru (34 de ani), iar acum este însărcinată în luna a patra, cu al doilea copil.

Oana Ioniţă (31 de ani) sau „Bebeluşa" Oana aşa cum o ştiu telespectatorii a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, sexul bebeluşului care va veni pe lume în primăvara anului viitor. „Mi-am dorit foarte mult băiat, iar la ecografia de patru luni, pe care am făcut-o recent, medicul ne-a confirmat că vom avea băieţel. Totuşi, pentru a fi şi mai siguri, mi s-a spus să repet ecografia la şase luni", a spus Oana Ioniţă, pentru Click!.

Oana Ioniţă
Oana Ioniţă

"Bebeluşa" a povestit că a simţit că este însărcinată, iar testul a fost doar o confirmare pentru soţul ei. "Florin a avut surpriza cea mare, eu nici nu am fost curioasă să văd testul, atât am fost de sigură! I-am spus şi fetiţei mele că va avea un frăţior şi că mă gândesc să-l cheme Dragos. Florin nu ştie. El are altă listă", a spus Oana Ioniţă la "Poveştiri adevărate".


    Oana Ioniţă
Oana Ioniţă

Până acum simpatica dansatoare spune că sarcina a fost uşoară, nu a avut greţuri, dar s-a îngrăşat destul de multe kilograme. „Nu m-am cântărit, dar am văzut în oglindă că sunt mai pufoasă. Dacă la prima sarcină am luat până la final doar 14 kilograme, acum sigur mă voi îngrăşa mai mult. Dar nu mă voi abţine de la pofte, voi avea timp să slăbesc după ce nasc", a mai spus Oana.

"Bebeluşa" a intrat deja în magazinele cu haine şi jucării pentru bebeluşi şi a trăit emoţii mari. "Mi-era dor să văd hăinuţe atât de mici. Sunt în continuare în formă şi merg la sala de dans. Şi copilul este foarte activ, se mişcă mult", a adăugat Oana la Acasă Tv. 

Oana urmează să nască prin cezariană în luna aprilie a anului viitor.  

Oana Ioniţă, însărcinată din nou! Ce spune despre viitorul bebeluş

Ce a sacrificat Oana Ioniţă pentru a fi din nou mămică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
portofel cu bani pixabay jpg
architecture 2609391 1280 jpg
statui insula pastelui shutterstock 171875450 jpg
legs 1867769 1280 jpg
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net