«Bebeluşa» Oana şi tenorul Budnaru vor avea un băieţel

image
Oana Ioniţă

S-a căsătorit în iulie cu tenorul de la Teatrul de Operetă Ion Dacian, Florin Budnaru (34 de ani), iar acum este însărcinată în luna a patra, cu al doilea copil.

Oana Ioniţă (31 de ani) sau „Bebeluşa" Oana aşa cum o ştiu telespectatorii a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, sexul bebeluşului care va veni pe lume în primăvara anului viitor. „Mi-am dorit foarte mult băiat, iar la ecografia de patru luni, pe care am făcut-o recent, medicul ne-a confirmat că vom avea băieţel. Totuşi, pentru a fi şi mai siguri, mi s-a spus să repet ecografia la şase luni", a spus Oana Ioniţă, pentru Click!.

image
Oana Ioniţă

"Bebeluşa" a povestit că a simţit că este însărcinată, iar testul a fost doar o confirmare pentru soţul ei. "Florin a avut surpriza cea mare, eu nici nu am fost curioasă să văd testul, atât am fost de sigură! I-am spus şi fetiţei mele că va avea un frăţior şi că mă gândesc să-l cheme Dragos. Florin nu ştie. El are altă listă", a spus Oana Ioniţă la "Poveştiri adevărate".

simeon stalpnicul png
Oana Ioniţă

Până acum simpatica dansatoare spune că sarcina a fost uşoară, nu a avut greţuri, dar s-a îngrăşat destul de multe kilograme. „Nu m-am cântărit, dar am văzut în oglindă că sunt mai pufoasă. Dacă la prima sarcină am luat până la final doar 14 kilograme, acum sigur mă voi îngrăşa mai mult. Dar nu mă voi abţine de la pofte, voi avea timp să slăbesc după ce nasc", a mai spus Oana.

"Bebeluşa" a intrat deja în magazinele cu haine şi jucării pentru bebeluşi şi a trăit emoţii mari. "Mi-era dor să văd hăinuţe atât de mici. Sunt în continuare în formă şi merg la sala de dans. Şi copilul este foarte activ, se mişcă mult", a adăugat Oana la Acasă Tv. 

Oana urmează să nască prin cezariană în luna aprilie a anului viitor.  

Oana Ioniţă, însărcinată din nou! Ce spune despre viitorul bebeluş

Ce a sacrificat Oana Ioniţă pentru a fi din nou mămică

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub reghecamf bătaie png
pasaj domnesti foto fb ionel scriosteanu
radet termoenergetica aburi avarie foto inwuam photos george calin
image
image
image
image
kate middleton insarcinata
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg