Bianca Brad a făcut o dezvăluire şocantă: «M-am gândit chiar să mă sinucid»

16 mai 2013
image
Actriţa a ţinut privirea mai mult în pământ, vizibil afectată de clipele grele prin care trece (captură: PRO TV)

Bianca Brad este o femeie greu încercată de viaţă. După ce, în urmă cu cinci ani, a fost distrusă atunci când a născut o fetiţă moartă, la începutul acestui an, actriţa a primit o nouă lovitură de la viaţă. Aurel Frăţilă, iubitul ei şi attăl micuţului Luca, a fost acuzat de trafic de armament şi extrădat în S.U.A. În prezent, acesta este închis într-o închisoare de maximă siguranţă din San Diego şi aşteaptă judecarea procesului.

Bianca Brad a oferit un interviu emoţionant pentru Happy Hour, în care a vorbit deschis despre problemele iubitului ei, sentimentele care o încearcă acum şi planurile ei de viitor.

«M-am gândit chiar să mă sinucid»

Aceasta a mărturisit că îi este foarte greu singură, însă luptă pentru ca fiul ei să nu simtă durerea ei. „Am căzut rău de tot. M-am gândit chiar să mă sinucid, dar, până la urmă m-am ridicat şi am început din nou să lupt. Acum, priorităţile mele s-au schimbat. Mă străduiesc foarte tare să îi umplu timpul lui Luca cu tot felul de activităţi. Însă nu pot suplini lipsa tatălui", a spus actriţa.

Bianca Brad a povestit şi unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut de când iubitul ei a fost arestat: „Acum câteva zile, eram în maşină cu nişte prieteni şi l-am auzit pe Luca când îi spunea fetiţei lor că tatăl lui nu este mort, ci a plecat în America cu treburi".

Aurel Frăţilă păstrează legătura cu familia prin intermediul telefonului

Din fericire pentru băieţelul ei, acesta păstrează în continuare legătura cu tatăl lui, care are permisiunea de a suna acasă. „Aurel poate suna şi face acest lucru când Luca este acasă, pentru a putea vorbi şi cu el. Între timp, eu am mai luat nişte lucruri din biroul lui şi i le dau lui Luca din când în când şi îi spun că i le-a trimis tatăl", a declarat aceasta.

Actriţa a ţinut privirea mai mult în pământ, vizibil afectată de clipele grele prin care trece

simeon stalpnicul png
Actriţa a ţinut privirea mai mult în pământ, vizibil afectată de clipele grele prin care trece (captură: PRO TV)

Actriţa şi-a amintit şi cum a fost ziua în care l-a văzut pentru ultima dată pe iubitul ei şi a dezvăluit şi cum a aflat de probleme acestuia cu legea.

Nu şi-a mai văzut iubitul de 4 luni

„Eu nu l-am mai văzut pe Aurel de pe 11 ianuarie. A plecat să îl ducă pe Luca la şcoală şi apoi s-a dus la treburile lui. Seara, m-a sunat să îmi spună că nu mai vine acasă, iar eu nu am pus întrebări, pentru că ştiam că a doua zi trebuia să se ducă la pescuit. Apoi, m-a sunat avocatul să îmi spună că trebuie să vorbim neapărat. Şi aşa am aflat ce se întâmplase", a mărturisit Bianca.

Aceasta a recunoscut că nu îi este deloc uşor să facă faţă vieţii fără sprijinul lui Aurel, mai ales că ea nu are un venit stabil care să îi permită să se întreţină pe ea şi pe băiatul ei.

Bianca Brad are probleme cu banii, neavând un venit stabil

„Acum îmi este foarte greu pentru că trebuie să mă reorganizez pentru că trebuie să fac ceva să câştig bani pentru că noi nu mai avem nici un venit. Eu am avut nişte colaborări şi am mai câştigat nişte bani, însă nu sume mari. În momentul ăsta nu suntem decât noi doi, eu şi Luca şi atunci nişte lucruri se vor schimba", a dezvăluit actriţa.

Bianca a făcut şi o mărturisire şocantă legată de sentimentele ei şi viitorul alături de iubitul ei.

Actriţa simte că Aurel nu este sufletul ei pereche

„Nu am feelingul că mi-am găsit jumătatea. Însă nu pot spune că am să mai fiu sau nu cu Aurel după ce va ieşi de acolo. Dacă eu şi Aurel nu vom mai fi împreună, nu vreau să creadă lumea că l-am părăsit la greu. Eu i-am fost alături întotdeauna când i-a fost greu", a declarat aceasta.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoană: „75% din tot ceea ce înseamnă total de forţe militare ruseşti sunt blocate în Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militar” jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg