Bianca dansează «faultată» şi bandajată

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu e plină de vânătăi şi  de bandaje la picioare
Bianca Drăguşanu e plină de vânătăi şi de bandaje la picioare

Vineri e ziua cea mare pentru opt tineri care speră să-şi împlinească visele de-o viaţă. Începe cea de-a 13 ediţie a competiţiei „Dansez pentru tine”, la PRO TV. De câteva săptămâni, starurile se antrenează aproape încontinuu pentru a-şi susţine partenerii. Dar efectele sunt pe măsură. Cu toţii au de suferit, iar Bianca Drăguşanu, una dintre vedetele din concurs, a avut cel mai mult de suferit.

Repetă până cade lată, dar nu se dă bătută. Bianca Drăguşanu recunoaşte că e plină de vânătăi şi are nevoie de masaj în fiecare seară, ca să-şi relaxeze corpul. „E mai greu decât mă aşteptam. Repetăm cât este nevoie pentru a ne atinge obiectivele stabilite în acea zi. Am vânătăi din plin. Vânătăile ca vânătăile, dar febra musculară le întrece pe toate".

Roşcata spune că până acum n-a avut parte de accidente. „Fac tot posibilul să evit asta, pentru a reuşi să am rezultate de care să mă bucur şi eu. Sesiunile de masaj sunt nelipsite. Fac masaj în fiecare zi, am un maseur personal. Încerc să nu exagerez cu medicamentele calmante. Cel mai bun medicament e faptul că atunci când închid ochii, am o statisfacţie deplină că am încheiat ziua aşa cum mi-am dorit". Bianca abia mai poate masca vânătăile de pe corp sau rănile pe care le-a căpătat la repetiţii. La şedinţa foto pentru emisiune, deşi a fost machiată şi pudrată pe toată pielea, au răsărit pe genunchi o rană şi, mai jos pe picior, o vânătaie. În plus, la toate repetiţiile, Bianca merge numai bandajată.

Max Dragomir e răpus de febră musculară

Max Dragomir e răpus de febră musculară
Max Dragomir e răpus de febră musculară

Daniel Max Dragomir: «Mă dor toţi muşchii». „Vânătăi încă nu am. Dar febra musculară este la ea acasă. Cred că acum aş putea scrie o carte despre febra musculară". Daniel, fost concurent la „Vocea României" recunoaşte că împinge efortul până la extrem. „Eu iau totul în serios şi până să mă chinuiască partenera şi coregrafa, mă chinuiesc eu pe mine. Vreau ca totul să iasă perfect".

Hienă e plin şi el de vânătăi

Max Dragomir e răpus de febră musculară
Max Dragomir e răpus de febră musculară

Şerban Copot: «Genunchii mei sunt vineţi-vineţi». Hienă de la Animal X are neajunsuri din cauza problemelor cu genunchii. "Ambii genunchi îi am învineţiţi, febra musculară m-a lăsat în acest moment, dar am avut câteva dimineţi când m-am ridicat din pat ca o ţestoasă întoarsă pe carapace. Nu am luat nici un calmant sau vreo pastilă de atenuat durerile musculare. Am «savurat»  febra ca un sportiv de performanţă, care ştie că durerea îţi arată cât de serios şi de mult ai muncit. Iau suplimente de vitamine si de minerale. Ţinând cont că nu am mai dansat de zece ani, intrarea într-un regim spartan de antrenamente fără un suport consistent în alimentaţie duce la accidentări şi probleme de sănătate grave. Vreau să ies din acest concurs îmbunătăţit, nu doar hârşâit".

Pavel Stratan dă vina pe parteneră

Max Dragomir e răpus de febră musculară
Max Dragomir e răpus de febră musculară

Pavel Stratan s-a accidentat la genunchi. Solistul s-a accidentat la genunchi, la una dintre prize. „Partenera se ţinea de gâtul meu, dar la un moment dat trebuia să se îndepărteze de mine. Dar a uitat să se desprindă de gâtul meu. La a treia repetiţie, la genunchiul stâng am observat că mi se schimbă pielea. Acum simt durerile". Stratan repetă chiar şi acasă, după ce pleacă din Buftea: „Nu cred că am făcut în viaţa mea un efort mai mare decât acum". 

Marian Drăgulescuare vânătăi în genunchi

Max Dragomir e răpus de febră musculară
Max Dragomir e răpus de febră musculară

Marian Drăgulescu: «Am avut o băşică foarte supărătoare». Gimnastul Marian Drăgulescu e obişnuit cu antrenamentele istovitoare, dar totuşi chiar şi lui febra musculară îi dă bătăi de cap. „Febră musculară avem amândoi, dar nimic nu ne opreşte să muncim în continuare. Am doar o mică vânătaie la genunchi, dar am avut o băşică foarte supărătoare. Transpirăm extrem de mult  şi când mă simt slăbit, iau calciu şi Magne B6". Repetă cu partenera lui, Adriana Lupu, câte şapte ore pe zi, inclusiv duminica.

Monica Davidescu foloseşte leacuri băbeşti

Max Dragomir e răpus de febră musculară
Max Dragomir e răpus de febră musculară

Monica Davidescu a făcut întindere de ligament la şold. Vedeta care a suferit deja un accident serios este Monica Davidescu. „Am făcut o întindere de ligament la şold. Este destul de dureroasă şi nu mă lasă nici să mă aşez, nici să mă ridic, nici să merg, nici să stau... e tare sâcâitoare. Am apelat la sfaturile medicului şi la leacurile băbeşti, precum punguţa cu sare aplicată pe locul dureros, ca să amelioreze inflamaţia". Actriţa spune că  primele zile au fost tare solicitante. „Apoi am început să simţim rezultatele (febră, dureri musculare, articulare, vânătăi)".

Nicoleta Luciu e cea mai puţin accidentată

Max Dragomir e răpus de febră musculară
Max Dragomir e răpus de febră musculară

Nicoleta Luciu: «Fac vânătăi şi fără să dansez». Dacă alte vedete se plâng din cauza efortului, Nicoleta Luciu declară că repetiţiile nu sunt chiar aşa de grele. „Eu fac vânătăi oricum, şi fără să dansez. Febră musculară încă nu am făcut, poate că mă ajută şi antrenamentele de la sală, eu aveam condiţie fizică şi înainte să vin la «Dansez pentru tine». Repetăm în fiecare zi câte 5-6 ore, deocamdată. Nu mi se pare greu". Bruneta are un meniu sănătos. „Eu mănânc batoane bogate în fibre".

Bebeluşa Oana a rămas cu sechele după naştere

Max Dragomir e răpus de febră musculară
Max Dragomir e răpus de febră musculară

Oana Ioniţă are probleme la abdomen şi poartă brâu special. Oana Ioniţă are febră musculară pe fiecare centimetru al corpului ei, după cum declară. „Seara mă tratez cu creme pentru febra musculară, iau vitamine şi deocamdată mă mulţumesc cu un duş, n-am timp de băi fierbinţi". Blonda poartă un echipament mai special: „După naştere am rămas cu o problemă în zona abdomenului. Se numeşte diastasis recti. Mă protejez cu ajutorul unui brâu creat special pentru femeile cu astfel de probleme".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net