Botezatu a răbufnit în direct: «Regret că am lansat cartea asta» VIDEO

Ultima actualizare:

Cartea "Trei Vieţi. Pedeapsa", biografia lui Cătălin Botezatu, va fi lansată duminică.

Invitat să comenteze pe marginea acestui subiect, Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de modul cum televiziunile şi presa, în general, a prezentat această carte.

"Îmi pare rău că am dat această carte. Îmi dau lacrimile că am dat această carte presei. Cartea pe care eu o lansez, din nefericire, nu ar trebui citită. În această carte eu nu scriu despre sexualitatea mea. Nu sunt homosexual, nu am făcut puşcărie. Am fost arestat preventiv", a precizat Cătălin.

"Cartea asta este o asumare. Este o demostraţie de forţă. Am căzut acolo de unde puţini s-au putut ridica. Mi-am pierdut toată averea şi m-am ridicat", a continuat acesta.

"Am devenit un subiect ieftin. Nu vreţi decât subiecte ieftine de la mine. Voi (n.r presa) sunteţi o povară. În cartea asta nu o să găsiţi cancan-uri sau sex. Este o carte profundă. Lansarea cărţii mele nu este vorba despre omul Cătălin. Voi, televiziunile, vă bateţi să fac lansarea la postul vostru", a răbufnit designerul, care s-a arătat deranjat de modul cum televiziunile au abordat acest eveniment.

"Pe succesul meu s-au ridicat foarte mulţi! Sunt revolat, că mă hărţuiţi cu telefoane de dimineaţa până seara. M-am săturat de ţara asta. Mă folosesc de emisiunea ta pentru a răbufni. Cine a fost lângă mine când am căzut? Unde au fost cei care acum mă sună în continuu? Celor care mă critică fără motiv nu pot să le doresc altceva decât să treacă prin ce am trecut.

Eu nu am călcat pe cadavre ca să ajung aici, voi, televiziunile, în schimb, da! Nu vă gândiţi că am o mamă", a precizat Cătălin.

"Mă tulbură ceea ce am văzut la televizor. Aţi făcut rating! Bravo!", a spus ironic Botezatu.

Înainte ca designerul să intre în direct, echipa de la Acces Direct a difuzat câteva imagine de pe vremea când Cătălin era cercetat. Bote s-a enervat că acel material a fost difuzat şi a luat-o la rost pe Simona Gherghe.

"Regret că am scris această carte. Regret că v-am scris-o vouă. Nu regret că am scris-o poporului! Cu ce drept aţi difuzat acele imagini? Aţi întrebat pe cei care apar dacă vor să mai apară. Sunt oameni care apar acolo şi care nu şi-au dat acordul să reapară.  Mă deranjează că îmi sfidaţi inteligenţa. Eu sunt printre singurii oameni care îşi asumă trecutul. Am fost arestat preventiv, so what?", a exclamat acesta.

"Eu mi-am ajutat duşmanii. M-au lovit, m-au terfelit, m-au făcut puşcăriaş. Apoi ne-am împăcat pentru că aşa era scenariul. Sunt curios până unde o să meargă cu linguşelile. Nu pot să concurez cu neputinţa şi cu prostia. Nu am nevoie de aceste persoane.", a punctat Cătălin.

"Mama mea a trecut foarte greu peste acele momente. Dar ea e o femeie foarte deşteaptă. Nimeni nu ştie că ea în acea perioadă a suferit o operaţie cu şanse minime de supravieţuire. Mama a trecut şi peste acele poveşti sexuale, care vă plac vouă".

Află ce sfaturi dure a primit Cătălin Botezatu la puşcărie!

Cătălin Botezatu: «Bianca Drăguşanu e o div㻫Numele meu e Cătălin Botezatu. Ştiu că sunt căutat de Interpol, aşa că am venit să mă arestaţi!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net