Britanicii sărbătoresc de 48 de ore naşterea viitorului rege

image
Bucurie fără margini în Marea Britanie

Bucurie fără margini în Marea Britanie! Întreaga suflare a aşteptat cu sufletul la gură bebeluşul regal, care a venit pe lume luni, la 16.24. Anunţul a fost făcut 4 ore mai târziu de crainicul Londrei, Tony Appleton.

"Ura! Ura! Ura! Azi, 22 iulie, în anul 2013, îi urăm bun venit, cu umilinţă, unui viitor rege!'' Aşa a sunat anunţul naşterii moştenitorului regal, care a declanşat o adevărată isterie pe străzi. Zeci de mii de britanici alergau disperaţi spre Palatul Buckingham ca să vadă cu ochii lor certificatul oficial semnat de medicii regali.

S-au aruncat în fântâni de bucurie

simeon stalpnicul png

Soldaţii „au scris” cu trupurile lor cuvântul „boy”, băiat în engleză

simeon stalpnicul png

Aşa s-a dat startul chefurilor care au durat până-n zori, în paşi de dans. Certificatul a fost plasat pe un panou în curtea Palatului Buckingham, conform unei tradiţii din 1841, când s-a născut regele Edward al VII-lea. Naşterea bebeluşului a fost serbată ieri de artilerie, care a tras 62 de salve de tun de la Turnul Londrei şi 41 de salve din Green Park. Deşi nu se ştie numele bebeluşului (şi ar putea dura săptămâni până să-l aflăm), s-a anunţat deja că un parc zoo din Australia îi va purta numele.

Crainicul Londrei, Tony Appleton, a anunţat venirea pe lume a micuţului

simeon stalpnicul png

Naşterea moştenitorului a ţinut primele pagini a tuturor ziarelor

simeon stalpnicul png

Născut sub semnul racului, copilul lui Kate este cel mai mare bebeluş regal născut în ultimii 100 de ani (la naştere a cântărit 3,8 kg). Deşi e al treilea în linia de moştenire a coroanei, după bunicul Charles şi tatăl William, micuţul va mai avea mult de aşteptat până să urce pe tron, ţinând cont că membrii familiei regale au viaţă lungă. Copiii născuţi în aceeaşi zi cu el vor primi câte o monedă special turnată de monetăria naţională. Contrar tradiţiei, moştenitorul nu va avea dădace, ci va fi crescut de bunica din partea mamei, Carol de Middleton, fostă stewardesă. La doar două zile de la venirea sa pe lume, bebeluşul lui Kate şi al lui William a devenit deja cel mai popular om de pe planetă.

Marea Britanie în sărbătoare: Kate Middleton a născut un băieţel

Au pierdut 100.000 de lite sterline din cauza urmaşului regal

cub florin zamfirescu png
marilyn monroe
cub anca androne png
mugur mihaescu jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
Nepoții reginei Margareta FOTO Instagram
Ucraineni la periferia Liman FOTO Twitter
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg