«Călăul» Stelei vine la petrecerea lui Dinamo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Luni, 10 mai, suporterii roş-albi se vor aduna într-un club din apropierea stadionului din "Ştefan cel Mare" pentru a sărbători cu fast împlinirea a 13 ani de când au incendiat peluza din Ghencea.

Evenimentul este important pentru fanii "câinilor" şi este serbat în fiecare an. De data aceasta, ei s-au gândit să facă ceva cu totul special şi printre invitaţi îşi va face simţită prezenţa şi italianul care a reuşit să-i oprească pe roş-albaştri să se califice în finala Cupei UEFA, în 2006, Massimo Maccarone.

La petrecere va fi invitat de onoare şi un alt "câine", Gabi Tamaş, în prezent jucător în Anglia la West Bromwich Albion. Acesta a promovat deja în prima ligă şi a confirmat că va ajunge la party.

De asemenea, un alt fost jucător dinamovist şi-a anunţat prezenţa, Radu Ştefan, de la Lazio. Atmosfera va fi încinsă de Dj Marika, în timp ce pe un ecran imens vor rula imaginii cu incendierea peluzei din Ghencea.

Totuşi, în galeria dinamovistă atmosfera este una tensionată. La partida de joi seara, cu FC Timişoara, două grupuri rivale din peluză s-au bătut pentru a-şi disputa supremaţia. În cele din urmă, grupurile s-au unit şi au susţinut echipa până la finalul partidei.

Citeşte şi:

Niculae: "Când sunt scandaluri, nu sunt rezultate"

Ţălnar: "Timişoara nu merită să câştige campionatul!"

simeon stalpnicul png

A retrogradat cu Siena

După ce a marcat o "dublă" în meciul Middlesbrough - Steaua, scor 4-2, cariera lui Maccarone a luat-o pe o pantă descendentă. În prezent, el e coechipier cu Codrea la Siena, echipă situată pe penultimul din Serie A şi matematic retrogradată în eşalonul secund.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
schitul ostrov
crima braila stomatolog jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
elvetia romanca1 jpg
Autoritățile australiene au scos utilajele de deszăpezire la treabă. FOTO captură The Guardian
leeds jpg
simonopetra 4766384 1280 jpg
rapita 111 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net