Care sunt preferinţele sexuale ale domnului Columbeanu


    Moni i-a organizat Irinei o petrecere în  avans
Moni i-a organizat Irinei o petrecere în avans

Sexexperta Click! a vorbit în cadrul ediţiei de luni a emisiunii Click! despre preferinţele sexuale ale lui Irinel Columbeanu, care a fost surprins cu o nouă cucerire. Se pare că domnul Columbeanu are o slăbiciune pentru lobul urechii.

Ioana a vorbit luni seara, în cadrul emisiunii Click!, despre trucurile care-l înfierbântă pe Irinel Columbeanu. Sexexperta a declarat că este clar că domnul Columbeanu unul dintre locurile erogene preferate de domnul Columbeanu este lobul urechii. Pe de altă parte, se pare că fostul soţ al Monicăi Gabor preferă femeile înalte şi mult mai tinere decât el.

„Urechea este una dintre cele mai erogene zone ale corpului uman. A rămas la lobul urechii. Probabil el are o problemă cu lobul urechii. De acolo pleacă totul la el. E cunoscută pasiunea lui pentru femeile tinere şi înalte. Faptul că-i plac femeile înalte sunt semnul unui complex de inferioritate", a spus Ioana la Click!.

Irinel Columbeanu şi noua lui iubită (Fotografii: Blitz)
Irinel Columbeanu şi noua lui iubită (Fotografii: Blitz)

Irinel Columbeanu este din nou îndrăgostit, iar femeia care se bucură de plimbări cu Bentley-ul personalizat şi luxul de la Izvorani este o tânără blondă.  Aceştia au fost surprinşi de fotoreporterii Click! duminică, în timp ce se îndreptau spre Izvorani, cuibuşorul de nebunii în care bogătaşul s-a zbenguit cu mai toate prospăturile care au devenit celebre după câteva nopţi. În maşină, blonda nu i-a  dat deloc pace! S-a jucat cu lobul urechii lui Iri, l-a mângâiat, l-a sărutat, iar afaceristul „gâdilat” a chicotit tot drumul.

shutterstock 1833215881 jpg
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
autostrada jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg