Cătălin Crişan a fentat moartea pentru a doua oară

Ultima actualizare:

    Cântăreţul  conducea un  Mercedes Clasa C (capturi RTV)
Cântăreţul conducea un Mercedes Clasa C (capturi RTV)

Cătălin Crişan a fost implicat ieri într-un accident rutier pe DN1 din care a scăpat ca prin urechile acului, doar cu câteva zgârieturi. Lucia Bubulac, fosta sa soţie, spune că acesta se simte bine şi că este a doua oară când o fentează pe „doamna cu coasa".

Solistul Cătălin Crişan (44 de ani) a trecut prin clipe de groază ieri, în timp ce mergea dinspre Braşov spre Bucureşti. În localitatea Movila Vulpii, autoturismul său a fost lovit în plin de un altul al cărui şofer nu s-a asigurat atunci cand a intrat pe drum.

Din fericire artistul a scăpat doar cu câteva zgârieturi şi un traumatism abdominal minor, însă a fost dus la spitalul din Ploieşti pentru investigaţii. În maşină se afla şi soţia sa, care a scăpat fără nici o rană.

Cătălin Crişan se afla în autoturismul care se deplasa regulamentar pe DN 1, dinspre Câmpina spre Ploieşti.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Cătălin se simte bine. L-am sunat şi nu mi-a răspuns, doar era pe patul de spital, dar am reuşit să vorbesc cu fosta mea soacră. Mi-a spus că se simte bine şi că toate analizele au ieşit perfect. De la locul accidentului a fost dus la spitalul de urgenţă din Ploieşti unde i s-au făcut mai multe investigaţii. Nu are leuziuni interne, doar câteva zgârieturi", a declarat pentru Click! Lucia Bubulac, fosta soţie a lui Cătălin Crişan. Se pare că este pentru a doua oară când artistul o fentează pe „doamna cu coasa", primul episod de acest gen având loc acum aproape 15 ani.

„Dumnezeu îl iubeşte, este clar. În 1997, Cătălin a mai fost implicat într-un accident rutier destul de grav şi a scăpat ca prin urechile acului. Este a doua oară când trece pe lângă moarte", ne-a mai spus Lucia Bubulac.

În acelaşi loc, Alin Cocoş a făcut un accident mortal

Localitatea Movila Vulpii a devenit cunoscută opiniei publice în urmă cu patru ani. Mai precis în februarie 2008, Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, a fost implicat într-un accident soldat cu moartea unei femei însărcinate şi a fetiţei ei în vârstă de doi ani.

Alin Cocoş a fost marcat mult timp de accidentul în care au murit o femeie însărcinată  şi fetiţa ei de doi ani

simeon stalpnicul png

Accidentul rutier s-a produs din cauza şoferului unei Dacii care nu s-a asigurat corespunzător înainte de a efectua virajul la stânga, moment în care a fost izbit de Audi-ul A6 condus de Cocoş junior.

Un an mai târziu, în aprilie tânărul a fost scos de sub urmărire penală pentru ucidere din culpă. Decizia s-a bazat pe expertiza tehnică, anchetatorii stabilind că şoferul Daciei "ar fi putut evita producerea accidentului dacă se asigura corespunzător înainte de a efectua virajul la stânga''.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net